A hagymát olívaolajon, alacsony lángon 5-10 perc alatt pirítsd aranybarnára, majd tedd félre.
ÖSSZETEVŐK
Curry grillezett falatokkal, édesburgonyával és spenóttal
Ez az egyszerű vegetáriánus curry-recept Garden Gourmet vegetáriánus Grillezett falatokkal, édesburgonyával, spenóttal és csicseriborsóval izgalmas változatosságot hoz a konyhádba!
Elkészítési javaslatok
Hámozd meg és kockázd fel az édesburgonyát. Főzd 5 percen át, majd csepegtesd le.
A csomagoláson lévő útmutató szerint készítsd el a rizst. Ízlés szerint adj hozzá kardamomot és kurkumát.
Egy nagy, tapadásmentes serpenyőben óvatosan melegítsd fel a curry pasztát a gyömbérrel és a fokhagymával együtt. Add hozzá az édesburgonya-darabokat, a csicseriborsót, és forgasd össze alaposan. Add hozzá a paradicsomot, majd főzd 10 percig. Add hozzá a Garden Gourmet vegetáriánus Grillezett falatokat, és főzd további 5 percig. Végül keverd bele a bébispenótot, és hagyd 1-2 percig főni.
Tálald a curryt a rizzsel, ropogós hagymával, friss korianderrel és pirított kesudióval díszítve.