Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Növényi alapú étrend a Garden Gourmet termékekkel

A növényi alapú étrend szerelmesei

A jó étel a Garden Gourmet termékekkel is garantált

A növényi alapú ételek iránti hamisítatlan szenvedélyünk a kertben kezdődött 1986-ban. A természet és az ízletes ételek iránti szeretetünket azóta is a vegetáriánus és vegán szenzációk készítéséhez alkalmazzuk.

Termékeinket azoknak fejlesztettük, akik csökkenteni szeretnék a húsfogyasztásukat, de nem szeretnének lemondani a finomságokról. Ezért ízletes, a változatos, kiegyensúlyozott étrendbe beépíthető egyszerű  megoldásokat kínálunk a napi fehérjebevitelre.

Mindenkit biztatunk a növényi alapú étkezések fokozatos bevezetésére.

GARDEN GOURMET

Akár egészségügyi okok, erkölcsi értékek, személyes preferenciák miatt a választod a növényi alapú étrendet, bármely termékünk remek választás lehet.

Inspirációkért nézd meg Garden Gourmet termék felhasználásával készült receptötleteinket és próbáld ki séfjeink tippjeit is a tökéletes eredmény érdekében.

Tudj meg többet termékeinkről

Az vagy, amit megeszel, tartja a mondás. Éppen ezért célunk olyan, az egészséges életmódba és kiegyensúlyozott étrendbe beilleszthető termékek fejlesztése, amelyek remek alternatívát kínálnak a rohanós hétköznapokra is. A csomagolásainkon a kötelező előírásokon túlmenően minden  termékünkön megtalálhatók azok a releváns tápanyaginformációs-panelek, adagolási és étkezési javaslatok, amelyek segítenek a tudatos döntés meghozatalában, csakúgy, mint a Nutri-Score. 

A Nutri-Score az élelmiszerek csomagolásának elején elhelyezett önkéntes tápérték jelölő rendszer, amelyet  független nemzetközi szakértők fejlesztettek ki, abból a célból, hogy az azonos kategóriába tartozó élelmiszereket, azok 100 g vagy 100 ml fogyasztásra kész formájára  vonatkozó tápértékük alapján össze lehessen hasonlítani. Az ötszintű, színes, A-tól E-ig terjedő betűskála hatékonyan hozzájárulhat a tudatos élelmiszerválasztáshoz.

A sötétzöld színű „A” besorolás a gyakrabban vagy nagyobb mennyiségben, míg a piros színű „E” jelölés a ritkábban és kisebb mennyiségben fogyasztandó termékeket jelölik. A Nutri-Score jelölésről bővebben a nestle.hu/nutriscore aloldalon olvashatsz.

Termékeinkkel segíthetünk egy kiegyensúlyozott táplálkozás és egészséges étrend kialakításában.