Melegítsd elő a sütőt 200 °C-ra. Hámozd meg és vágd kockákra az édesburgonyát. Csöpögtesd le a babot, és vágd kockákra a céklát is. A lilahagymát vágd karikákra, és csepegtesd rá egy fél lime levét.
ÖSSZETEVŐK
Édesburgonyás-céklás tostada
Pikáns, mexikói ízekre vágysz? A ropogós és ízletes tostada céklával és édesburgonyával kitűnő választás. Készítsd el a Garden Gourmet Grillezett Falatokkal, és már tálalhatod is a különleges vegetariánus ínyencséget.
Elkészítési javaslatok
Egy kevés olajon kb. 10 percig kevergetve pirítsd meg az édesburgonyát egy serpenyőben.
Öblítsd le a cékladarabokat, és rövid ideig pirítsd őket az édesburgonyával együtt. Süsd meg a vörösbabot, és sütés közben szórd meg az egészet mexikói fűszerekkel.
Végy egy másik serpenyőt, és süsd meg benne a Garden Gorumet Grillezett Falatokat a csomagoláson található utasítás szerint. A tortillákat melegítsd fel a sütőben.
A házi quacamole vagy avokádókrém igazi gasztrokülönlegesség, és mégis könnyen elkészíthető.
Pépesíts 2 érett avokádót, és keverd össze a következő ínyenc hozzávalókkal: egy bőséges evőkanál tejföllel, 1 finomra vágott, pépesített, kimagozott paradicsommal és 1 finomra vágott fokhagymagerezddel. Ízesítsd sóval, borssal, bőséges limelével és durvára vágott friss korianderrel.
A tostadák tetejére kenj egy kis guacamolét, és a tetejére tegyél bébispenótot. Finoman oszlasd el rajta a sült édesburgonyát a céklával és a pácolt darabokat. Díszítsd ízlés szerint jalapeno paprikával, savanyított lilahagymával és korianderrel.