Garden Gourmet Sensational Marinated Pieces Mexican Style

Édesburgonyás-céklás tostada

3 Adag
25 PERC
Közepes

ÖSSZETEVŐK

1 csomag Garden Gourmet Grillezett Falatok
1 doboz vörösbab (250 g)
1 édesburgonya (150 g)
2 nagy főtt vörös cékla (200 g)
1 vöröshagyma
1 lime
100 gramm bébispenót
4-6 kis tortilla (corditas)
2 avokádó a guacamoléhoz
1 evőkanál mexikói fűszernövények (kakukkfű, chili, rozmaring, fokhagymapor)
olívaolaj a sütéshez
2 teáskanál tejföl (a guacamoléhoz)
1 kis paradicsom (a guacamoléhoz)
1 gerezd fokhagyma (a guacamoléhoz)
Néhány levél koriander
1 jalapeno (ízlés szerint, opcionális)
Néhány ecetes hagyma (ízlés szerint, opcionális)
1 evőkanál tejföl
bors
Összetevők másolása
Ingredients copied to clipboard!

Édesburgonyás-céklás tostada

Pikáns, mexikói ízekre vágysz? A ropogós és ízletes tostada céklával és édesburgonyával kitűnő választás. Készítsd el a Garden Gourmet Grillezett Falatokkal, és már tálalhatod is a különleges vegetariánus ínyencséget.

Elkészítési javaslatok

1. Melegítsd elő a sütőt, és készítsd elő a zöldségeket

Melegítsd elő a sütőt 200 °C-ra. Hámozd meg és vágd kockákra az édesburgonyát. Csöpögtesd le a babot, és vágd kockákra a céklát is. A lilahagymát vágd karikákra, és csepegtesd rá egy fél lime levét.

2. Süsd meg az édesburgonyát, a céklát és a vörösbabot

Egy kevés olajon kb. 10 percig kevergetve pirítsd meg az édesburgonyát egy serpenyőben.
Öblítsd le a cékladarabokat, és rövid ideig pirítsd őket az édesburgonyával együtt. Süsd meg a vörösbabot, és sütés közben szórd meg az egészet mexikói fűszerekkel.

3. Süsd meg a grillezett falatokat, és melegítsd fel a tortillákat.

Végy egy másik serpenyőt, és süsd meg benne a Garden Gorumet Grillezett Falatokat a csomagoláson található utasítás szerint. A tortillákat melegítsd fel a sütőben.

4. Ajánlatunk csak neked: Készíts guacamolét!

A házi quacamole vagy avokádókrém igazi gasztrokülönlegesség, és mégis könnyen elkészíthető.
Pépesíts 2 érett avokádót, és keverd össze a következő ínyenc hozzávalókkal: egy bőséges evőkanál tejföllel, 1 finomra vágott, pépesített, kimagozott paradicsommal és 1 finomra vágott fokhagymagerezddel. Ízesítsd sóval, borssal, bőséges limelével és durvára vágott friss korianderrel.

5. Készítsd el az ínycsiklandó tostadákat és már tálalhatod is

A tostadák tetejére kenj egy kis guacamolét, és a tetejére tegyél bébispenótot. Finoman oszlasd el rajta a sült édesburgonyát a céklával és a pácolt darabokat. Díszítsd ízlés szerint jalapeno paprikával, savanyított lilahagymával és korianderrel.

Recipe created by
Garden Gourmet
TÁPÉRTÉK ADATOK
ÁTLAGOS TÁPÉRTÉK

ADAGONKÉNT

Szénhidrát
77.6 gramm
Energia
552.3 kilokalória
Zsír
11.2 gramm
Fehérje
36.7 gramm