Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.
Greek-style Lunch Box Salad

Görög stílusú lunchbox saláta

Serving 3 Adag
Időtartam 25 PERC
Nehézség Könnyű

ÖSSZETEVŐK

1 csomag Garden Gourmet Grillezett Falatok
150 g quinoa (3-színű)
3 kis paprika (3-színű)
1 csésze római saláta
1 kis lilahagyma
1/4 uborka
1 citrom
125 ml joghurt
2 evőkanál görög olívabogyó-keverék
3 evőkanál olívaolaj
1 csipet só
Összetevők másolása
Ingredients copied to clipboard!

Görög stílusú lunchbox saláta

Ínyenc görög fogások az irodában ülve? Az ínycsiklandó quinoát is magában rejtő vegetáriánus lunchboxunkat bárhová magaddal viheted. Készítsd el a Garden Gourmet Grillezett Falatokkal, és éld át a napsütötte mediterrán pillanatokat!

Elkészítési javaslatok

1. Főzd meg a quinoát

Főzd meg a quinoát a csomagoláson található utasítás szerint, majd várj, amíg kihűl.

2. Vágd fel és fűszerezd meg a zöldségeket

Vágd fel az uborkát hosszában négy vékony szeletre, és keverd össze a joghurttal. Ízesítsd citrommal, sóval és borssal. A paprikát vágd csíkokra, a hagymát pedig félkarikákra.

3. Süsd meg a grillezett falatokat

Süsd meg a Garden Gourmet Grillezett Falatokat a csomagoláson található utasítás szerint.

4. Fűszerezd a salátát

Fűszerezd meg a quinoa salátát citrommal, olívaolajjal, sóval és borssal, majd add hozzá az olajbogyót.

5. Készítsd el a lunchboxot

Az egyik rekeszbe helyezd el a paprikát a hagymával, a quinoa salátát pedig az olajbogyóval. Egy másik rekeszben halmozd egymásra a Garden Gourmet Grillezett falatokat salátatálon. Az uborkás joghurtot kanalazd külön egy tálba, és tedd bele az ínyenc dobozba.
Jó étvágyat kívánunk hozzá!

Recipe created by
Garden Gourmet
TÁPÉRTÉK ADATOK

ÁTLAGOS TÁPÉRTÉK

ADAGONKÉNT

Szénhidrát
54.9 gramm
Energia
534.7 kilokalória
Zsír
22.7 gramm
Fehérje
27 gramm