Főzd meg a quinoát a csomagoláson található utasítás szerint, majd várj, amíg kihűl.
ÖSSZETEVŐK
Görög stílusú lunchbox saláta
Ínyenc görög fogások az irodában ülve? Az ínycsiklandó quinoát is magában rejtő vegetáriánus lunchboxunkat bárhová magaddal viheted. Készítsd el a Garden Gourmet Grillezett Falatokkal, és éld át a napsütötte mediterrán pillanatokat!
Elkészítési javaslatok
Vágd fel az uborkát hosszában négy vékony szeletre, és keverd össze a joghurttal. Ízesítsd citrommal, sóval és borssal. A paprikát vágd csíkokra, a hagymát pedig félkarikákra.
Süsd meg a Garden Gourmet Grillezett Falatokat a csomagoláson található utasítás szerint.
Fűszerezd meg a quinoa salátát citrommal, olívaolajjal, sóval és borssal, majd add hozzá az olajbogyót.
Az egyik rekeszbe helyezd el a paprikát a hagymával, a quinoa salátát pedig az olajbogyóval. Egy másik rekeszben halmozd egymásra a Garden Gourmet Grillezett falatokat salátatálon. Az uborkás joghurtot kanalazd külön egy tálba, és tedd bele az ínyenc dobozba.
Jó étvágyat kívánunk hozzá!