Főzd meg a quinoát a csomagoláson található utasítás szerint, majd várj, amíg kihűl.
ÖSSZETEVŐK
1 csomag Garden Gourmet Grillezett Falatok
150 g quinoa (3-színű)
3 kis paprika (3-színű)
1 csésze római saláta
1 kis lilahagyma
1/4 uborka
1 citrom
125 ml joghurt
2 evőkanál görög olívabogyó-keverék
3 evőkanál olívaolaj
1 csipet só
Görög stílusú lunchbox saláta
Ínyenc görög fogások az irodában ülve? Az ínycsiklandó quinoát is magában rejtő vegetáriánus lunchboxunkat bárhová magaddal viheted. Készítsd el a Garden Gourmet Grillezett Falatokkal, és éld át a napsütötte mediterrán pillanatokat!
Elkészítési javaslatok
1. Főzd meg a quinoát
2. Vágd fel és fűszerezd meg a zöldségeket
Vágd fel az uborkát hosszában négy vékony szeletre, és keverd össze a joghurttal. Ízesítsd citrommal, sóval és borssal. A paprikát vágd csíkokra, a hagymát pedig félkarikákra.
3. Süsd meg a grillezett falatokat
Süsd meg a Garden Gourmet Grillezett Falatokat a csomagoláson található utasítás szerint.
4. Fűszerezd a salátát
Fűszerezd meg a quinoa salátát citrommal, olívaolajjal, sóval és borssal, majd add hozzá az olajbogyót.
5. Készítsd el a lunchboxot
Az egyik rekeszbe helyezd el a paprikát a hagymával, a quinoa salátát pedig az olajbogyóval. Egy másik rekeszben halmozd egymásra a Garden Gourmet Grillezett falatokat salátatálon. Az uborkás joghurtot kanalazd külön egy tálba, és tedd bele az ínyenc dobozba.
Jó étvágyat kívánunk hozzá!
Recipe created by
Garden Gourmet
TÁPÉRTÉK ADATOK
ÁTLAGOS TÁPÉRTÉK
ADAGONKÉNT
Szénhidrát
54.9 gramm
Energia
534.7 kilokalória
Zsír
22.7 gramm
Fehérje
27 gramm