Készítsd el a pácot: keverd össze a szójaszószt, az osztrigaszószt, a szezámolajat, a gyömbért, a mézet, a fokhagymaport és a fekete borsot. Majd tedd bele a zöldséggolyókat, alaposan kavard át, és hagyd a hűtőben legalább 1 órán át pácolódni.
ÖSSZETEVŐK
1 csomag Garden Gourmet Zöldséggolyó
25 ml szójaszósz
½ evőkanál osztrigaszósz
1 tk szezámolaj
½ teáskanál gyömbér
½ evőkanál méz
½ teáskanál fokhagyma por
fekete bors
200 g fehér rizs
2 szár újhagyma
1 evőkanál szezámmag
2 evőkanál gránátalma mag
4 evőkanál kukorica
1 kevés olaj
Marinált zöldséggolyók rizzsel
Próbáld ki ezt az ellenállhatatlanul finom vegetáriánus vacsorát, amelyben találkoznak a Garden Gourmet Zöldséggolyók a kukorica és a gránátalma ropogós textúrájával, hogy aztán az ízük a forró párolt rizzsel teljesedjen ki.
Elkészítési javaslatok
1. Marináld a zöldséggolyókat!
2. Főzd meg a rizst!
Főzd meg a rizst a csomagoláson található utasítás szerint.
3. Süsd meg a zöldséggolyókat!
Tegyél egy kis olajat egy serpenyőbe, és süsd meg a Garden Gourmet Zöldséggolyókat. A maradék pácot tedd félre a későbbiekre.
4. Szórd meg, tálald és élvezd az ízeket!
Oszd szét a rizst a tálak között, és add hozzá a zöldséggolyókhoz a szezámmagot, az újhagymát, a gránátalmamagot és a kukoricát. Végül a maradék páclevet öntsd a tetejére.
TÁPÉRTÉK ADATOK
ÁTLAGOS TÁPÉRTÉK
ADAGONKÉNT
Szénhidrát
102.3 gramm
Energia
717.5 kilokalória
Zsír
22.4 gramm
Fehérje
24.2 gramm