Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.
Garden Gourmet Veggie Balls

Marinált zöldséggolyók rizzsel

Serving 2 Adag
Időtartam 30 PERC
Nehézség Közepes

ÖSSZETEVŐK

1 csomag Garden Gourmet Zöldséggolyó
25 ml szójaszósz
½ evőkanál osztrigaszósz
1 tk szezámolaj
½ teáskanál gyömbér
½ evőkanál méz
½ teáskanál fokhagyma por
fekete bors
200 g fehér rizs
2 szár újhagyma
1 evőkanál szezámmag
2 evőkanál gránátalma mag
4 evőkanál kukorica
1 kevés olaj
Összetevők másolása
Ingredients copied to clipboard!

Marinált zöldséggolyók rizzsel

Próbáld ki ezt az ellenállhatatlanul finom vegetáriánus vacsorát, amelyben találkoznak a Garden Gourmet Zöldséggolyók a kukorica és a gránátalma ropogós textúrájával, hogy aztán az ízük a forró párolt rizzsel teljesedjen ki.

Elkészítési javaslatok

1. Marináld a zöldséggolyókat!

Készítsd el a pácot: keverd össze a szójaszószt, az osztrigaszószt, a szezámolajat, a gyömbért, a mézet, a fokhagymaport és a fekete borsot. Majd tedd bele a zöldséggolyókat, alaposan kavard át, és hagyd a hűtőben legalább 1 órán át pácolódni.

2. Főzd meg a rizst!

Főzd meg a rizst a csomagoláson található utasítás szerint.

3. Süsd meg a zöldséggolyókat!

Tegyél egy kis olajat egy serpenyőbe, és süsd meg a Garden Gourmet Zöldséggolyókat. A maradék pácot tedd félre a későbbiekre.

4. Szórd meg, tálald és élvezd az ízeket!

Oszd szét a rizst a tálak között, és add hozzá a zöldséggolyókhoz a szezámmagot, az újhagymát, a gránátalmamagot és a kukoricát. Végül a maradék páclevet öntsd a tetejére.

TÁPÉRTÉK ADATOK

ÁTLAGOS TÁPÉRTÉK

ADAGONKÉNT

Szénhidrát
102.3 gramm
Energia
717.5 kilokalória
Zsír
22.4 gramm
Fehérje
24.2 gramm