Hagyd kiolvadni a tésztát, és enyhén kend ki a muffinformát. Melegítsd elő a sütőt 180°C-ra. A brokkolit nagyon apró szálakra vágd fel, és forró vízben rövid ideig blansírozd, majd hideg víz alatt öblítsd le.
ÖSSZETEVŐK
1 csomag Garden Gourmet Grillezett Falatok
4 szelet pikáns pitetészta vagy leveles tészta
100 g brokkoli
4 articsókaszív (konzerv)
6 db aszalt paradicsom
100 ml növényi ital
100 ml növényi főzőtejszín alternatíva
50 g reszelt vegán sajthelyettesítő
1 evőkanál kukoricakeményítő (vagy 1 tojás)
só, bors
Mini quiche grillezett falatokkal
Ha minden ízében eredeti, vegetáriánus finomságra vágysz, ezt a fogást imádni fogod. Próbáld ki ezeket az isteni mini quiche lepénykéket, amik a Garden Gourmet Grillezett falatokkal elkészítve az igaziak!
Elkészítési javaslatok
1. OLVASZD FEL A TÉSZTÁT, MELEGÍTSD ELŐ A SÜTŐT ÉS BLANSÍROZD A BROKKOLIT
2. BÉLELD KI A MUFFINFORMÁT
Vágd ki a tésztaszeleteket egy kerek, muffinformába illő pogácsaszaggatóval, és béleld ki vele a formákat. A megmaradt tésztát tekerd ki felhasználásra.
3. SÜSD MEG A GARDEN GOURMET GRILLEZETT FALATOKAT, MAJD TÖLTSD MEG A FORMÁKAT
A Garden Gourmet Grillezett falatokat vágd kisebb szeletekre, és egy kevés olajban rövid ideig süsd őket, amíg világos nem lesz a színük. Töltsd meg a formákat a kockára vágott paradicsommal, articsókával, brokkolival, a Garden Gourmet Grillezett falatokkal és reszelt sajttal.
4. KÉSZÍTSD EL ÉS FŰSZEREZD A TEJES-TOJÁSOS KEVERÉKET
Keverd össze a tejet a tejszínnel és a tojással vagy a kukoricakeményítővel. Fűszerezd sóval és borssal.
5. SÜSD KI A LEPÉNYEKET, HAGYD KIHŰLNI ÉS MÁR TÁLALHATOD IS
Öntsd a keveréket a töltelékre, és süsd a quiche-eket kb. 25 percig, amíg szép barnára nem pirulnak. Hagyd kihűlni a formákban, majd vedd ki őket.
Jó étvágyat kívánunk!
TÁPÉRTÉK ADATOK
ÁTLAGOS TÁPÉRTÉK
ADAGONKÉNT
Szénhidrát
24.5 gramm
Energia
215.2 kilokalória
Zsír
6.3 gramm
Fehérje
15.7 gramm