Melegítsük elő a sütőt 180 ºC-ra. Melegítsük elő a grillserpenyőt alacsony hőfokon. A paprikákat és a cukkinit csíkokra, a hagymát pedig vékony félkarikákra vágjuk.
ÖSSZETEVŐK
Mini wrapok vegetáriánus pirított falatokkal
Átjönnek reggelizni a barátaid? Varázsold el őket néhány mini wrappel, amiket Garden Gourmet Vegetáriánus Piritott Falatokkal gyorsan és könnyen elkészíthetsz! Jó étvágyat az egész csapatnak!
Elkészítési javaslatok
A zöldségeket a grillserpenyőben ropogósra sütjük. A Garden Gourmet Vegetáriánus Pirított Falatokat kevés olajban, serpenyőben néhány percig pirítsuk. Töltsük meg a wrapeket a zöldségekkel és a Pirított Falatokkal, majd hajtsuk össze őket kúpszerűen, és rögzítsük nyárssal. Tegyük őket egy tepsibe, és közvetlenül tálalás előtt a sütőben néhány percig süssük őket, amíg enyhén megpirulnak.
Keverjük össze a joghurtot a majonézzel, és ízesítsük citromlével és citromhéjjal, valamint sóval és borssal. Keverjük bele a finomra vágott kaprot. Tálaljuk a mártást a wrapek mellé.