Vágjuk a padlizsánt kb. 2 cm-es kockákra, tegyük egy szűrőbe, szórjuk meg sóval, és hagyjuk állni 10 percig. Közben kevés olajon megpirítjuk a fokhagymát, és hozzáadjuk a kockára vágott paradicsomot. Forraljuk fel, és hagyjuk főni körülbelül 10 percig, amíg sűrű mártást kapunk.
ÖSSZETEVŐK
PASTA ALLA NORMA
Szereted az olasz konyha által ihletett ételeket? Akkor próbáld ki ezt az isteni és egyszerűen elkészíthető fogást Garden Gourmet Vegetáriánus Pirított Falatokkal, padlizsánnal, kapribogyóval és bazsalikommal!
Elkészítési javaslatok
Forraljunk vizet, és főzzük meg a tésztát az utasítás szerint. Közben a padlizsánt öblítsük le, töröljük szárazra, és kevés olajban süssük aranybarnára. Szórjuk meg oregánóval. Pirítsuk meg a kapribogyót és a durvára vágott bazsalikom felét együtt.
A Garden Gourmet Vegetáriánus Pirított Falatokat a csomagoláson található utasítás szerint aranybarnára sütjük. A tésztavizet öntsük le, de gyűjtsük fel későbbi felhasználásra.
Kanalazzuk a szószt a pirított falatokkal a tésztára, és tálaljuk. Díszítsük a maradék friss bazsalikommal. Ha szeretnéd, adhatsz hozzá reszelt vegán sajtalternatívát is.