Alaposan mossuk át a quinoát, hogy a külső keserű rétegtől megszabaduljunk. Ezután készítsük el a csomagolásán található utasítás szerint.
ÖSSZETEVŐK
Quinoasaláta Vegán Falafellel
Megkívántál egy quinoasalátát, de feldobnád valamivel ezt a finomságot? Egészítsd ki a Garden Gourmet Vegán Falafeljével, ami garantáltan elrepít a keleti konyha fantasztikus világába!
Elkészítési javaslatok
Vágjuk vékony karikákra az újhagymát, és aprítsunk bele néhány mentalevelet. Villával keverjük meg a quinoát, ízesítsük citromhéjjal, -lével, sóval és borssal, majd dobjuk bele az újhagymát, a mentát, a spenótot és a gránátalmamagokat.
Keverjük össze a harissát a gránátalmamelasszal, a citromlével és az olívaolajjal.
A Garden Gourmet Vegán Falafeleket a csomagoláson található utasítás szerint süssük addig, amíg körös-körül barna nem lesz. Kanalazzuk a salátát egy tálra. Ezután tegyük rá a falafelt, és locsoljuk meg az öntettel. Díszítsük az ételt extra vékonyra szeletelt újhagymával és mentával.