Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.
Baked Squash with Filet Pieces

Sült tök vegetáriánus pirított falatokkal

Serving 2 Adag
Időtartam 48 PERC
Nehézség Könnyű

ÖSSZETEVŐK

1 csomag Garden Gourmet Vegetáriánus Pirított Falatok
400 g hámozott sütőtök
200 g főtt lencse
125 g szója alapú termék, joghurt alternatíva
1 gerezd fokhagyma
2 evőkanál olívaolaj
Rozmaring
1 csipet só
1 csipet feketebors
Összetevők másolása
Ingredients copied to clipboard!

Sült tök vegetáriánus pirított falatokkal

Egy gyors és könnyű őszi receptet keresel, ami levesz a lábaidról? Ez a néhány hozzávalós recept tökéletes fogás, ráadásul még vegetáriánus is.

Elkészítési javaslatok

1. MELEGÍTSÜK ELŐ A SÜTŐT

A sütőt előmelegítjük 180°C-ra.

2. SÜSSÜK MEG A TÖKÖT

Vágjuk a sütőtököt darabokra. Tepsire tesszük, meglocsoljuk egy kis olívaolajjal, sózzuk, borsozzuk, hogy mindenhol befedje a tököt. 15 percig sütjük, forgassuk meg őket a sütés felénél.

3. SÜSSÜK MEG A GARDEN GOURMET VEGETÁRIÁNUS PIRÍTOTT FALATOKAT

Adjuk hozzá a rozmaringot és a Garden Gourmet Vegetáriánus Pirított Falatokat, és süssük további 10 percig, időnként megforgatva.

4. ELKÉSZÍTJÜK A JOGHURTOS SZÓSZT

Közben a szója alapú terméket összekeverjük a reszelt fokhagymával, a maradék evőkanál olívaolajjal, egy csipet sóval, borssal.

5. TÁLALJUK

Tálaljuk a lencsét és a sült tököt a Vegetáriánus Pirított Falatokkal a tetején. Joghurt alternatívás szósszal meglocsoljuk.

TÁPÉRTÉK ADATOK

ÁTLAGOS TÁPÉRTÉK

ADAGONKÉNT

Szénhidrát
54.3 gramm
Energia
604 kilokalória
Zsír
26.8 gramm
Fehérje
37.5 gramm