A sütőt előmelegítjük 180°C-ra.
ÖSSZETEVŐK
1 csomag Garden Gourmet Vegetáriánus Pirított Falatok
400 g hámozott sütőtök
200 g főtt lencse
125 g szója alapú termék, joghurt alternatíva
1 gerezd fokhagyma
2 evőkanál olívaolaj
Rozmaring
1 csipet só
1 csipet feketebors
Sült tök vegetáriánus pirított falatokkal
Egy gyors és könnyű őszi receptet keresel, ami levesz a lábaidról? Ez a néhány hozzávalós recept tökéletes fogás, ráadásul még vegetáriánus is.
Elkészítési javaslatok
1. MELEGÍTSÜK ELŐ A SÜTŐT
2. SÜSSÜK MEG A TÖKÖT
Vágjuk a sütőtököt darabokra. Tepsire tesszük, meglocsoljuk egy kis olívaolajjal, sózzuk, borsozzuk, hogy mindenhol befedje a tököt. 15 percig sütjük, forgassuk meg őket a sütés felénél.
3. SÜSSÜK MEG A GARDEN GOURMET VEGETÁRIÁNUS PIRÍTOTT FALATOKAT
Adjuk hozzá a rozmaringot és a Garden Gourmet Vegetáriánus Pirított Falatokat, és süssük további 10 percig, időnként megforgatva.
4. ELKÉSZÍTJÜK A JOGHURTOS SZÓSZT
Közben a szója alapú terméket összekeverjük a reszelt fokhagymával, a maradék evőkanál olívaolajjal, egy csipet sóval, borssal.
5. TÁLALJUK
Tálaljuk a lencsét és a sült tököt a Vegetáriánus Pirított Falatokkal a tetején. Joghurt alternatívás szósszal meglocsoljuk.
TÁPÉRTÉK ADATOK
ÁTLAGOS TÁPÉRTÉK
ADAGONKÉNT
Szénhidrát
54.3 gramm
Energia
604 kilokalória
Zsír
26.8 gramm
Fehérje
37.5 gramm