Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.
Chargrilled Pieces spring salad with aspargus

Tavaszi saláta vegetáriánus grillezett falatokkal és spárgával

Serving 4 Adag
Időtartam 10 PERC
Nehézség Könnyű
Megveszem

ÖSSZETEVŐK

160 gramm Garden Gourmet Grillezett Falatok
1 fej fejes saláta
1 csokor retek
100 gramm cukorborsó
2 szál újhagyma
300 gramm zöld spárga
1 deciliter joghurt
2 evőkanál reszelt parmezán sajt
4 evőkanál olívaolaj
1 teáskanál dijoni mustár
1 teáskanál tárkony
1/2 darab lime kifacsart leve
1 csipet só
1 csipet bors
Összetevők másolása
Ingredients copied to clipboard!

Tavaszi saláta vegetáriánus grillezett falatokkal és spárgával

Ha egy friss, vitaminban gazdag fogásra vágysz, próbáld ki ezt a tavaszi salátát Garden Gourmet Grillezett vegetáriánus falatokkal és spárgával!

Elkészítési javaslatok

1. Készítsd el a salátaágyat

Tépd darabokra a salátaleveleket, majd oszlasd el őket négy tányéron.

2. Készítsd elő a zöldségeket

Tisztítsd meg a retket, és hosszában felezd el. Forralj vizet egy lábasban, majd 1 perc alatt főzd meg a cukorborsót. Szűrd le, majd öblítsd le. Az újhagymát karikázd fel, majd halmozd a zöldségeket a salátára.

3. Süsd meg a spárgát a Grillezett falatokkal

Melegíts fel egy grillserpenyőt. A spárgát és a vegetáriánus grillezett falatokat kend meg olívaolajjal, majd a spárgát 5 perc alatt, a vegetáriánus grillezett falatokat 2,5 perc alatt süsd készre.

4. Készítsd el az öntetet és tálald a Grillezett falatokat a salátával és a spárgával, majd locsold le az öntettel

Közben készítsd el az öntetet: egy tálban keverd össze a joghurtot, a parmezán sajtot, a mustárt, a tárkonyt és a lime levét.
A vegetáriánus grillezett falatokat és a spárgát tedd a salátára, és locsold meg az öntettel. Ízlés szerint sózd, borsozd. Kóstold meg teljés kiőrlésű lisztből készült bagettel is, kiválóan illik ehhez a salátához!

TÁPÉRTÉK ADATOK

ÁTLAGOS TÁPÉRTÉK

ADAGONKÉNT

Szénhidrát
15.6 gramm
Energia
308.3 kilokalória
Zsír
20.3 gramm
Fehérje
17.4 gramm