Pároljunk 300 g spenótot rövid ideig kevergetve, amíg össze nem esik. Szedjük egy szűrőbe és folyassunk rá egy kis hideg vizet. Daráljuk finomra a növényi itallal együtt a konyhai robotgépben. Keverjük hozzá a lisztet, amíg palacsinta állagú tésztát kapunk. Ha szükséges, adjunk hozzá még növényi italt vagy lisztet.
ÖSSZETEVŐK
Töltött spenótos palacsinta vegetáriánus pirított falatokkal
Ízletes színkavalkád, mindez egyetlen fogásban. Kóstold meg a töltött spenótos palacsintát a Garden Gourmet Vegetáriánus Pirított Falatokkal!
Töltsük meg a spenótos palacsintákat a Vegetáriánus Pirított Falatokkal, paradicsommal és vegán termékkel, ricotta alternatívával.
Elkészítési javaslatok
Vágjuk félbe a paradicsomokat, és készítsük elő a maradék spenótleveleket. Pépesítsük a vegán terméket, feta sajt alternatívát, és keverjük össze a vegán szósszal, joghurt alternatívával. A csomagoláson található utasítás szerint süssük meg a Garden Gourmet Vegetáriánus Pirított Falatokat.
Melegítsük fel a serpenyőt, és kenjük ki egy kevés olajjal. Kanalazzunk egy kis merőkanálnyi tésztát a serpenyőbe, és forgassuk körbe a serpenyőt, hogy a tészta szépen elterüljön. Ha megsült az egyik oldala, fordítsuk meg a palacsintákat.
Töltsük meg a spenótos palacsintákat a Vegetáriánus Pirított Falatokkal, paradicsommal és vegán termékkel, ricotta alternatívával.