Főzzük meg a kuszkuszt a csomagoláson található utasítás szerint. Szűrjük le, sózzuk, borsozzuk és ízesítsük citromlével, majd hagyjuk kihűlni.
ÖSSZETEVŐK
1 csomag Garden Gourmet Falafel
100 g cseresznyeparadicsom
1/2 darab kígyóuborka
1 marék bébispenótlevél
1 darab sárga paprika
1 darab citrom
2 evőkanál paprikás hummusz
120 gramm Kuszkusz
Vegán falafeles kuszkuszsaláta befőttesüvegben
Laktató kuszkusz, ropogós Garden Gourmet Falafel, friss zöldségek… ez a szín- és ízkavalkád a legjobb dolog, ami történhet veled egy rohanós napon. Készítsd el előre, hogy aztán hét közben bármikor elő tudd venni ezt az ízletes ebédet!
Elkészítési javaslatok
1. FŐZZÜK MEG A KUSZKUSZT
2. SÜSSÜK A FALAFELT, ÉS KÉSZÍTSÜK ELŐ A ZÖLDSÉGEKET
Süssük meg a Garden Gourmet Falafeleket a csomagoláson található utasítás szerint, és hagyjuk kihűlni. A paprikát vágjuk apró darabokra, a cseresznyeparadicsomot negyedeljük, az uborkát pedig karikázzuk fel, majd vágjuk fél szeletekre.
3. TÁLALJUK AZ ÜVEGBEN
Minden üveg aljára egyenletesen kenjünk egy réteg humuszt. Adjunk hozzá néhány spenótlevelet és szedjünk rá egy réteg kuszkuszt. Töltsük meg az üvegeket körülbelül 3/4-ig paradicsommal, paprikával és uborkával, majd a tetejére rakjuk a falafelgolyókat.
TÁPÉRTÉK ADATOK
ÁTLAGOS TÁPÉRTÉK
ADAGONKÉNT
Szénhidrát
67.9 gramm
Energia
358.8 kilokalória
Zsír
4.2 gramm
Fehérje
16.1 gramm