Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.
Thai-Curry mit Garden Gourmet Filet-Stückchen

VEGÁN THAI VÖRÖS CURRY

Serving 3 Adag
Időtartam 23 PERC
Nehézség Könnyű

ÖSSZETEVŐK

1 csomag Garden Gourmet Vegetáriánus Pirított Falatok
150 gramm csicseriborsó
2 evőkanál thai vörös curry paszta
250 g basmati rizs
1 db hagyma, kockákra vágva
2 gerezd fokhagyma, összetörve
1 evőkanál reszelt gyömbér
1 fej brokkoli rózsákra vágva
1 pirospaprika, apróra vágva
1 evőkanál szójaszósz
2 db lime
1 maroknyi friss korianderlevél
200 ml kókusztej
Összetevők másolása
Ingredients copied to clipboard!

VEGÁN THAI VÖRÖS CURRY

Úgy tűnik, a Garden Gourmet-nál sosem unjuk meg a thai ételeket... Érdemes kipróbálni a Vegetáriánus pirított falatokat ebben a klasszikus krémes, fűszeres curryben, zöldségekkel kiegészítve – tökéletes étel egy hétköznapi vacsorához.

Elkészítési javaslatok

1. FŐZZÜK MEG A RIZST!

Először főzzük meg a rizst a csomagoláson található utasítás szerint.

2. PÁROLJUK MEG A HAGYMÁT, A FOKHAGYMÁT ÉS A GYÖMBÉRT!

Melegítsünk fel egy kevés olajat, és pirítsuk a hagymát 3-4 percig, amíg enyhén aranyszínű nem lesz, majd adjuk hozzá a fokhagymát és a gyömbért. Süssük még egy percig, hogy a készétel még ízletesebb legyen.

3. SÜSSÜK MEG A VEGETÁRIÁNUS PIRÍTOTT FALATOKAT A CURRYPASZTÁVAL, MAJD PÁROLJUK MEG!

Adjuk hozzá a currypasztát és a vegetáriánus Pirított Falatokat, süssük össze, amíg össze nem érnek az ízek és illatos nem lesz. Öntsük hozzá a kókusztejet és a növényi italt, majd óvatosan főzzük kicsit.

4. ADJUK HOZZÁ A ZÖLDSÉGEKET!

Keverjük bele a brokkolit, a paprikát és a csicseriborsót, majd pároljuk körülbelül 3 percig.

5. SZÓJÁVAL ÉS LIME-MAL ÍZESÍTSÜK, MAJD TÁLALJUK!

Ízesítsük a curryt szójaszósszal és egy lime levével. Végül tálaljuk rizzsel, extra lime-szeletekkel és korianderlevelekkel.

TÁPÉRTÉK ADATOK

ÁTLAGOS TÁPÉRTÉK

ADAGONKÉNT

Szénhidrát
130.6 gramm
Energia
877.1 kilokalória
Zsír
24.7 gramm
Fehérje
36.6 gramm