Kapcsoljuk a sütőt 200˚C-ra (180˚C-ra légkeveréses sütő esetén, gázsütő esetében pedig válasszuk a 6-os fokozatot).
ÖSSZETEVŐK
VEGETÁRIÁNUS TIKKA MASALA SPENÓTTAL
Elkészítési javaslatok
Keverje össze a joghurtot a currypasztával egy tálban. Adjuk hozzá a Garden Gourmet Vegetáriánus Pirított Falatokat, és hagyjuk pácolódni 5 percig.
Tegyük a Vegetáriánus Pirított Falatokat egy sütőtálra (a pácot tartsuk meg), és süssük 10-12 percig, amíg mindenhol átforrósodik.
Hevítsük fel az olajat egy serpenyőben, és pirítsuk a hagymát 5 percig, amíg megpuhul és megbarnul. Adjuk hozzá a fokhagymát, a gyömbért és a fűszereket, és pirítsuk még egy percig. Adjuk hozzá a paradicsomot, a maradék currypácot, a cukrot és 150 ml vizet. Forraljuk fel, majd csökkentsük a hőfokot, és pároljuk 5 percig.
Adjuk hozzá a spenótot, és hagyjuk, hogy megfonnyadjon, majd forgassuk át a mártással a tejszínt. Tálaljuk a rizst, a Vegetáriánus Pirított Falatokat és a currymártást. Ízesítsük a korianderlevelekkel, és kezdődhet az ízutazás!
