Nuggets with roasted sweet potato and a meal salad with peanut dressing

Vörös curry leves grillezett falatokkal

4 Adag
20 PERC
Könnyű

ÖSSZETEVŐK

1 csomag Garden Gourmet Grillezett Falatok
150 gramm rizs
3 piros paprika
400 ml kókusztej
3 teáskanál vörös curry paszta
Friss koriander
olaj
Összetevők másolása
Ingredients copied to clipboard!

Vörös curry leves grillezett falatokkal

Szereted az egyszerű és szupergyors vegetáriánus recepteket? A Garden Gourmet Grillezett Falatokat bolondítsd meg vörös curryvel, kókusztejjel és paprikával! 20 perc és már tálalhatod is az indiai konyha ihlette fogást!

Elkészítési javaslatok

1. Főzd meg a rizst, süsd meg a grillezett falatokat és a zöldségeket

Főzd meg a rizst a csomagoláson található leírás szerint. A paprikát vágd csíkokra, és a Grillezett Falatokkal együtt 5 percig egy kis olajon pirítsd meg őket alacsony lángon.

2. Párold át a hozzávalókat a curry szószban

Add hozzá a Grillezett Falatokhoz a kókusztejet és a vörös currypasztát, alaposan keverd össze, és hagyd főni kb. 10 percig.

3. Az elkészült finomság rizzsel tálalva az igazi

A grillezett falatokat hintsd meg korianderrel, tálald rizzsel, és már kész is az indiai ínyencség.

Recipe created by
Garden Gourmet
TÁPÉRTÉK ADATOK
ÁTLAGOS TÁPÉRTÉK

ADAGONKÉNT

Szénhidrát
44.7 gramm
Energia
549.6 kilokalória
Zsír
33.7 gramm
Fehérje
21.7 gramm