Készítsd el a Vegetáriánus Pirított Falatokat a csomagoláson található utasítás szerint.
ÖSSZETEVŐK
1 csomag Garden Gourmet Vegetáriánus Pirított Falatok
8 rizspapír
80 g vörös káposzta
120 g uborka
40 g római saláta
15 g hagymacsíra
40 g paradicsom csusza
Tavaszi tekercsek Vegetáriánus Pirított Falatokkal
Dobd fel az ebéded ezekkel az ázsiai stílusú tavaszi tekercsekkel, amelyeket a Garden Gourmet Vegetáriánus Pirított Falatok tesznek igazi különlegességgé! Egyszerű, gyors és teljesen vegetáriánus étel, semmiképp ne hagyd ki!
Elkészítési javaslatok
1. KÉSZÍTSD EL A VEGETÁRIÁNUS PIRÍTOTT FALATOKAT
2. VÁGD FEL A ZÖLDSÉGEKET!
Az uborkát mosd meg, és vágd csíkokra, a vöröskáposztát pedig julienne-re.
3. ITASD ÁT A RIZSPAPÍRT!
Itasd át a rizspapírt 10-15 másodpercig hideg vízben (a csomagolás utasítása szerint), majd tedd egy tányérra. A tekercseket egyesével készítsd el, hogy ne száradjanak ki.
4. KÉSZÍTSD EL A TEKERCSEKET!
Helyezd középre a salátát, a hagymacsírát, az uborkát, a Vegetáriánus Pirított Falatok a paradicsom chutney-t és a vöröskáposztát. Nedvesítsd meg az ujjaid vízzel, hajtsd az oldalakat a középpont felé, és tekerd fel. Ha elkészültél, tálald szójaszósszal.
TÁPÉRTÉK ADATOK
ÁTLAGOS TÁPÉRTÉK
ADAGONKÉNT
Szénhidrát
83.5 gramm
Energia
500.7 kilokalória
Zsír
9.8 gramm
Fehérje
18.2 gramm