Melegítsd elő a sütőt 180 °C-ra. A csomagoláson lévő útmutató szerint készítsd el a rizst. Melegítsd fel a vörösbabot.
ÖSSZETEVŐK
Vegetáriánus burrito Senational Mince-szel
Te is hódolsz a mexikói konyha pikáns ízpalettája előtt? Tedd próbára a Garden Gourmet Sensational Mince-t! Az így készült burritónak a legínyencebb vegánok sem tudnak majd ellenállni.
Elkészítési javaslatok
Elsőként készítsd el a guacamolét: Felezd el az avokádókat és magozd ki őket. Kanalazd ki a héjából, majd pürésítsd villával. A hagymát, koriandert, lime-ot, sót és borsot add hozzá, majd alaposan keverd össze. Kóstolgatással, fokozatosan adagold hozzá a chilit. A végén adj hozzá magozatlan paradicsomot, amit egy evőkanál sűrített paradicsommal ízlés szerint sűríthetsz. A guacamolét rövid időre tedd hűtőbe, hogy teltté válhassanak az ízek.
Ezután hámozd meg és aprítsd fel a fokhagymát. Tépkedd durvára a fűszereket, szeleteld fel a jalapeño paprikát, a fejessalátát pedig vágd csíkokra.
Egy kis olajon pirítsd meg az apróra vágott fokhagymát, vöröshagymát, majd add hozzá a paradicsompürét. Kevergetés mellett főzd néhány percig, majd add hozzá a rizst és forgasd össze.
A csomagoláson lévő útmutató szerint egy serpenyőben készítsd el a Garden Gourmet Sensational Mince-t. Ízesítsd mexikói fűszerkeverékkel.
Melegítsd meg a tortilla-lapokat sütőben vagy serpenyőben. Kend meg őket vegán tejföllel úgy, hogy a szélén hagyj egy 3 cm-es peremet. Egy körülbelül 7 cm-es sávot kenj meg guacamoléval, majd Thomy mexikói salsa szósszal
Hajtsd félbe a tortilla-lapokat, majd tekerd fel őket. Csomagold papírba, majd vágd félbe a burritót. Tálald guacamoléval.