Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.
Vegan nugget quinoa jar

QUINOA SALÁTA VEGÁN NUGGETSEKKEL

Serving 2 Adag
Időtartam 25 PERC
Nehézség Könnyű

ÖSSZETEVŐK

1 csomag Garden Gourmet Vegan Nuggets
1/4 fej jégsaláta
100 gramm (fagyasztott) borsó
1 darab piros kaliforniai paprika
150 gramm sárgarépa
100 gramm quinoa
4 evőkanál hummusz
1 darab citromlé
Összetevők másolása
Ingredients copied to clipboard!

QUINOA SALÁTA VEGÁN NUGGETSEKKEL

Jöhet egy befőttesüvegnyi saláta? Igen, jól olvastad! Ez a recept akár egy egészségtudatos életmódba beilleszthető meal prep-ötletnek sem utolsó, hamar elkészül, és bármikor előveheted, ha megéhezel.

Elkészítési javaslatok

1. Főzzük meg a quinoát

A quinoát a csomagoláson lévő utasítás szerint megfőzzük, majd egy tányérra kiszedve hagyjuk kihűlni.

2. Főzzük meg a borsót

A borsót forrásban lévő vízben 4 percig főzzük. Lecsepegtetjük és hideg víz alatt leöblítjük.

3. Vágjuk fel a zöldségeket, és készítsük elő az üveget

A jégsalátát vékony csíkokra, a paprikát pedig darabokra vágjuk. Keverjük össze a sárgarépa csíkokat egy kis citromlével. Tegyünk néhány kanál humuszt az üvegekbe, majd rétegezzük rá a quinoát és a zöldségeket.

4. Süssük meg a vegán nuggetseket és már kész is!

A vegán nuggetseket a csomagoláson lévő utasítás szerint süssük aranybarnára és ropogósra, majd tegyük a saláta tetejére.

TÁPÉRTÉK ADATOK

ÁTLAGOS TÁPÉRTÉK

ADAGONKÉNT

Szénhidrát
74.5 gramm
Energia
549.2 kilokalória
Zsír
16.6 gramm
Fehérje
25.6 gramm