Öntsd a kókusztejet és a vizet egy serpenyőbe, forrald fel, majd add hozzá a rizst. Kevergesd meg, és főzd 15 percig. Blansírozd a cukorborsót és a bimit (hosszában félbevágva) körülbelül 2 percig. Szeleteld fel a kínai kelt, és vágd az újhagymát 1 cm-es darabokra.
ÖSSZETEVŐK
Mázban sült Vegan Nuggets rizzsel és zöldségekkel
Miért ne tálalhatnád a Vegan Nuggetseket egy kis ázsiai csavarral? Ezek a mázban sült Garden Gourmet Nuggetsek finom kókuszos rizzsel és ázsiai zöldségekkel igazi csemegét jelentenek majd!
Elkészítési javaslatok
Távolítsd el a vékony gyökereket a babcsíráról. Hámozd meg, és aprítsd fel a fokhagymát, a gyömbért pedig hámozd meg és reszeld le. A pirospaprikát vágd vékony karikákra.
Kevés olajon pirítsuk meg kevergetve a cukkinit, a bimit és a kínai kelt, majd pirítsd meg a fokhagymát, a gyömbért és a pirospaprikát is. Sütés közben adj hozzá egy kis szójaszószt, és fűszerezd sóval és borssal. Végül forgasd át a babcsírákat a zöldségekkel, és tartsd az egészet melegen. Közben keverd össze a chiliszószt a szójaszósszal.
Süsd meg a Garden Gourmet Vegan Nuggetseket a csomagoláson található utasítás szerint, és még forrón forgasd át a szószos keverékkel. Tálald úgy, hogy egy tálba rizst teszel, beleteszed a zöldségeket és a vegán nuggetseket, majd megszórod a tetejét szezámmaggal.