A sütőt előmelegítjük 200°C-ra.
ÖSSZETEVŐK
1 csomag Garden Gourmet Vegan Nuggets
150 g vegyes saláta
3 paradicsom
1 uborka
1 piros chili (apróra vágva)
1 gerezd fokhagyma
3 evőkanál (40 g) pörkölt földimogyoró
2 darab édesburgonya
4 evőkanál ecet
5 evőkanál olívaolaj
kevés bors és só
Ropogós Vegan Nuggets saláta sült édesburgonyával
Ellenállhatatlan saláta Garden Gourmet Vegan Nuggets-szel, sült édesburgonyával és mogyoróval . Nemcsak szuper egyszerűen elkészíthető, de szuper finom is, mert a ropogós nuggets és a roppanós saláta egyszerűen verhetetlen kombó!
Elkészítési javaslatok
1. Melegítsd elő a sütőt!
2. Süsd meg az édesburgonyát!
Szórd meg az édesburgonyát borssal, sóval és csorgass rá 2 evőkanál olívaolajat. Alaposan forgasd át, majd tedd az édesburgonyát a sütőbe, és grillezd kb. 25 percig, amíg megpuhul és megsül.
3. Készítsd el a zöldségeket!
Oszd szét a salátát 2 tányéron, vágd fel a paradicsomot, az uborkát pedig vágd hosszú szeletekre.
4. Terítsd a zöldségeket a salátára!
Oszlasd el az uborkát, a paradicsomot és az édesburgonyát a salátán.
5. Készíts öntetet!
Keverj össze 2 evőkanál olajat az ecettel, a chilivel és a fokhagymával. Ízesítd sóval és borssal.
6. Süsd meg a nuggetset és állítsd össze a salátát!
Süsd meg a Garden Gourmet Vegan Nuggetset a maradék olajban, és vágd durvára a földimogyorót. Oszlasd el a vegán nuggetseket és a mogyorót a salátán, és locsold meg az öntettel.
TÁPÉRTÉK ADATOK
ÁTLAGOS TÁPÉRTÉK
ADAGONKÉNT
Szénhidrát
38.8 gramm
Energia
450.4 kilokalória
Zsír
28 gramm
Fehérje
12.7 gramm