Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.
Nuggets with roasted sweet potato and a meal salad with peanut dressing

Ropogós Vegan Nuggets saláta sült édesburgonyával

Serving 4 Adag
Időtartam 46 PERC
Nehézség Könnyű

ÖSSZETEVŐK

1 csomag Garden Gourmet Vegan Nuggets
150 g vegyes saláta
3 paradicsom
1 uborka
1 piros chili (apróra vágva)
1 gerezd fokhagyma
3 evőkanál (40 g) pörkölt földimogyoró
2 darab édesburgonya
4 evőkanál ecet
5 evőkanál olívaolaj
kevés bors és só
Összetevők másolása
Ingredients copied to clipboard!

Ropogós Vegan Nuggets saláta sült édesburgonyával

Ellenállhatatlan saláta Garden Gourmet Vegan Nuggets-szel, sült édesburgonyával és mogyoróval . Nemcsak szuper egyszerűen elkészíthető, de szuper finom is, mert a ropogós nuggets és a roppanós saláta egyszerűen verhetetlen kombó!

Elkészítési javaslatok

1. Melegítsd elő a sütőt!

A sütőt előmelegítjük 200°C-ra.

2. Süsd meg az édesburgonyát!

Szórd meg az édesburgonyát borssal, sóval és csorgass rá 2 evőkanál olívaolajat. Alaposan forgasd át, majd tedd az édesburgonyát a sütőbe, és grillezd kb. 25 percig, amíg megpuhul és megsül.

3. Készítsd el a zöldségeket!

Oszd szét a salátát 2 tányéron, vágd fel a paradicsomot, az uborkát pedig vágd hosszú szeletekre.

4. Terítsd a zöldségeket a salátára!

Oszlasd el az uborkát, a paradicsomot és az édesburgonyát a salátán.

5. Készíts öntetet!

Keverj össze 2 evőkanál olajat az ecettel, a chilivel és a fokhagymával. Ízesítd sóval és borssal.

6. Süsd meg a nuggetset és állítsd össze a salátát!

Süsd meg a Garden Gourmet Vegan Nuggetset a maradék olajban, és vágd durvára a földimogyorót. Oszlasd el a vegán nuggetseket és a mogyorót a salátán, és locsold meg az öntettel.

TÁPÉRTÉK ADATOK

ÁTLAGOS TÁPÉRTÉK

ADAGONKÉNT

Szénhidrát
38.8 gramm
Energia
450.4 kilokalória
Zsír
28 gramm
Fehérje
12.7 gramm