A sütőt előmelegítjük 200°C-ra.
ÖSSZETEVŐK
Ropogós Vegan Nuggets saláta sült édesburgonyával
Ellenállhatatlan saláta Garden Gourmet Vegan Nuggets-szel, sült édesburgonyával és mogyoróval . Nemcsak szuper egyszerűen elkészíthető, de szuper finom is, mert a ropogós nuggets és a roppanós saláta egyszerűen verhetetlen kombó!
Elkészítési javaslatok
Szórd meg az édesburgonyát borssal, sóval és csorgass rá 2 evőkanál olívaolajat. Alaposan forgasd át, majd tedd az édesburgonyát a sütőbe, és grillezd kb. 25 percig, amíg megpuhul és megsül.
Oszd szét a salátát 2 tányéron, vágd fel a paradicsomot, az uborkát pedig vágd hosszú szeletekre.
Oszlasd el az uborkát, a paradicsomot és az édesburgonyát a salátán.
Keverj össze 2 evőkanál olajat az ecettel, a chilivel és a fokhagymával. Ízesítd sóval és borssal.
Süsd meg a Garden Gourmet Vegan Nuggetset a maradék olajban, és vágd durvára a földimogyorót. Oszlasd el a vegán nuggetseket és a mogyorót a salátán, és locsold meg az öntettel.