Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.
Vegan sticky marinated Chicken-Style Breast

Ázsiai stílusú Vegán Schnitzel

Serving 3 Adag
Időtartam 25 PERC
Nehézség Közepes

ÖSSZETEVŐK

1 csomag Garden Gourmet Vegán Schnitzel
2 db piros paprika
1 db közepes sárgarépa
6 szál újhagyma
125 g vegán wok tészta
3 evőkanál sós szójaszósz
1 evőkanál szezámolaj
1 evőkanál napraforgó olaj (a sütéshez)
1 evőkanál agavészirup
1 csipet feketebors
1 csipet só
Opcionális: szezámmag, friss koriander és kesudió
Összetevők másolása
Ingredients copied to clipboard!

Ázsiai stílusú Vegán Schnitzel

Próbálj ki valami újat a Garden Gourmet Vegan Schnitzeljével! Készíts hozzá egy ázsiai stílusú édes-sós szószt, piríts mellé egy kis zöldséget, és kész is mai vegán ebéded.

Elkészítési javaslatok

1. KÉSZÍTSE ELŐ A SZÓSZT

Keverjük össze a szójaszószt, a szezámolajat és az agavészirupot.

2. KÉSZÍTSÜK ELŐ A ZÖLDSÉGEKET ÉS FŐZZÜK MEG A TÉSZTÁT

Vágjuk csíkokra a paprikát és a sárgarépát, az újhagymát pedig karikákra. Főzzük meg a tésztát a csomagolás utasításai szerint.

3. SÜSSÜK MEG A SCHNITZELT

Süssük meg a Garden Gourmet Vegan Schnitzelt egy serpenyőben a csomagolás utasításai szerint. Sütés közben kenjük meg az elkészített mázzal.

4. SÜSSÜK MEG A ZÖLDSÉGEKET

Egy wokban vagy nagy serpenyőben kevergetve süssük meg a zöldségeket, és adjunk hozzá egy keveset a szószból. Ízlés szerint fűszerezzük kevés sóval és borssal, ha szükséges. Keverjük össze a zöldségeket a tésztával, és szórjuk meg szezámmaggal.

5. TÁLALJUK!

A Vegán Schnitzelt szeletekre vágjuk, bekenjük a maradék mázzal, és a tészta tetejére tesszük. Tetszés szerint korianderrel, extra szezámmaggal és/vagy kesudióval díszíthetjük.

TÁPÉRTÉK ADATOK

ÁTLAGOS TÁPÉRTÉK

ADAGONKÉNT

Szénhidrát
61.5 gramm
Energia
530.6 kilokalória
Zsír
24.1 gramm
Fehérje
15.5 gramm