Vágd fel vékony csíkokra a vöröskáposztát, a sárgarépát és az almát, majd fűszerezd sóval, borssal, citromlével, egy kis evőkanál vegán szósszal és finomra vágott kaporral.
ÖSSZETEVŐK
1 csomag Garden Gourmet Vegan Schnitzel
125 g vörös káposzta
50 g sárgarépa
1 fej bébi római saláta
1/2 uborka
1/2 alma
1 citrom
2 hosszú szendvics zsemle
2 evőkanál vegán szósz majonéz helyettesítésére
1 tk agavé szirup
Néhány szál kapor
Egy kis só
Egy kis bors
Ellenállhatatlan Vegan Schnitzel burger
Ki mondta, hogy egy hamburger nem lehet egyszerre könnyű és ellenállhatatlanul finom? A Garden Gourmet Vegan Schnitzel burger receptje tökéletesen ötvözi a növényi alapú, ropogós schnitzelt az édes, fanyar káposztasalátával és a friss uborkasalátával. Szenzációs ízek és textúrák, igazi kényeztetés ez a burger.
Elkészítési javaslatok
1. Készíts egy frissítő káposztasalátát!
2. Készítsd el az uborkasaláta alapját
Finoman nyomkodd össze a salátát az ujjbegyeiddel, hogy az ízek gyorsabban felszívódjanak. Szeleteld vékonyra az uborkát egy zöldséghámozóval, és ízesítsd citromlével, agavésziruppal, sóval és borssal.
3. Pirítsd meg a zsemlét, és süsd meg a Vegan Schnitzelt!
Vágd félbe a zsemléket, és forró serpenyőben pirítsd világosbarnára a vágott felüket. Ezután süsd a Garden Gourmet Vegan Schnitzeleket a csomagoláson található utasítások szerint, amíg ropogós barnák nem lesznek.
4. Állítsd össze a hamburgered!
Kend meg a zsemlék alját a vegán szósszal, és helyezd a tetejére a salátaleveleket. Oszd szét a káposztasalátát, és tedd a tetejére a vegán schnitzelt.
5. Utolsó simítások és máris tálalhatod!
Terítsd el rajta az uborkaszeleteket és az extra káposztasalátát, majd tedd rá a zsemlék tetejét.
Jó étvágyat!
TÁPÉRTÉK ADATOK
ÁTLAGOS TÁPÉRTÉK
ADAGONKÉNT
Szénhidrát
75.3 gramm
Energia
574.7 kilokalória
Zsír
20.3 gramm
Fehérje
26.1 gramm