Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.
Vegan Schnitzel with Veggies and Baby Potatoes

Vegán Schnitzel zöldségekkel

Serving 2 Adag
Időtartam 38 PERC
Nehézség Könnyű

ÖSSZETEVŐK

1 csomag Garden Gourmet Vegan Schnitzel
300 g zöldbab
150 g koktélparadicsom
400 g apró szemű burgonya vagy újburgonya
1 db bio citrom
olivaolaj
fűszerek
Összetevők másolása
Ingredients copied to clipboard!

Vegán Schnitzel zöldségekkel

Nincs semmi a hűtőben, de a boltba sincs kedved leugrani? Ehhez a Vegán Schnitzeles recepthez csupán pár hozzávalóra és 30 percre lesz szükséged!

Elkészítési javaslatok

1. KÉSZÍTSÜK ELŐ A SÜTŐT ÉS A BURGONYÁT

Melegítsük elő a sütőt 200 fokra. A burgonyákat megmossuk és félbevágjuk. Szétterítjük a tepsin, meglocsoljuk egy kevés olajjal, megszórjuk sóval és borssal.

2. A BURGONYÁT MEGPIRÍTJUK

Süssük a burgonyát körülbelül 20 percig, amíg megpirul, időnként forgassuk meg őket. A paradicsomokat félbevágjuk.

3. KÉSZÍTSÜK EL A ZÖLDBABOT

Forraljunk fel egy serpenyőben sós vizet a zöldbabhoz.
A zöldbabot megtisztítjuk, és körülbelül 10 perc alatt megfőzzük. Lecsepegtetjük, és meglocsoljuk olívaolajjal, majd megszórjuk egy kis borssal.

4. ADJUNK HOZZÁ EGY KIS CITROMHÉJAT

A citromot megmossuk, a héját a babra reszeljük. A paradicsomot kanalazzuk rá a babra, és fedjük le az egészet.

5. SÜSSÜK MEG A GARDEN GOURMET VEGAN SCHNITZELT ÉS TÁLALJUK

Süssük aranybarnára a Garden Gourmet Vegan Schnitzelt a csomagoláson található utasítások szerint, és tálaljuk az elkészült babbal, paradicsommal és sült burgonyával.

TÁPÉRTÉK ADATOK

ÁTLAGOS TÁPÉRTÉK

ADAGONKÉNT

Szénhidrát
58.9 gramm
Energia
534.1 kilokalória
Zsír
26.4 gramm
Fehérje
18.9 gramm