Tésztasaláta vegán szelet életmóddal

Ropogós vegán rántott szelet tésztasalátával

4 Adag
20 PERC
Közepes
Megveszem

ÖSSZETEVŐK

180 gramm Garden Gourmet Vegan Schnitzel
15 dekagramm durumtészta
10 dekagramm főtt edamame bab
1 darab mangó
1 darab avokádó
1 darab piros kaliforniai paprika
1 fej vöröshagyma
1/2 darab uborka
1 darab lime
Egy kevés napraforgóolaj
4 evőkanál Tamari szójaszósz
2 evőkanál szezámolaj
1 kis darab friss gyömbér
1 csipet koriander
1 csipet só
1 csipet bors
Összetevők másolása
Ingredients copied to clipboard!

Ropogós vegán rántott szelet tésztasalátával

Ez az ázsiai jellegű tésztasaláta Tamari-öntettel, ropogós Garden Gourmet Vegán Rántott szelet két személyre kínál ízletes, növényi alapú ebédet!

Elkészítési javaslatok

1. Főzd meg a tésztát és készítsd elő a mangót és a zöldségeket

Főzd meg a tésztát, majd öntsd le hideg vízzel. Vágd ketté a mangót a mag mentén, majd fejtsd le a héját a szeletekről, majd vágd csíkokra. Pucold meg hagymát is, szeleteld fel.

2. Vágd fel az uborkát és az avokádót

Az uborkát csíkozd fel, a paprikát is szeleteld fel,majd felezd el az avokádót, vedd ki a magját, kanalazd ki a belét, vágd fel és locsold meg a lime levével.

3. Keverd össze a tésztát a zöldségekkel és készítsd el az öntetet és a vegán szeletet

Keverd össze a tésztát a mangóval, a paprikával, az uborkával és az avokádóval. A szójaszószt keverd össze szezámolajjal, gyömbérrel, sóval és borssal, majd a Garden Gourmet vegán szeletet süsd ropogósra a csomagoláson szereplő utasítások szerint.

4. Add hozzá az öntetet és a vegán szeletet

Locsold meg a salátát a dresszinggel és oszd el a tányérokon. Vágd fel a vegán szeletet csíkokra, majd tedd a saláta tetejére és díszítsd korianderrel.

Recipe created by
Garden Gourmet
TÁPÉRTÉK ADATOK
ÁTLAGOS TÁPÉRTÉK

ADAGONKÉNT

Szénhidrát
58.3 gramm
Energia
468.3 kilokalória
Zsír
19.6 gramm
Fehérje
18 gramm