Curry with Schnitzel 'Katsu'

Curry „katsu” vegán rántott szelettel

4 Adag
30 PERC
Közepes

ÖSSZETEVŐK

300 g vegyes rizs
1 nagy piros kaliforniai paprika
1 nagy hagyma
1 gerezd fokhagyma
1 evőkanál napraforgóolaj
1 evőkanál paradicsompüré
1 evőkanál garam masala
1 evőkanál curry por
1 evőkanál liszt
400 ml zöldségalaplé
200 ml kókusztej
1 uborka
1 nagy sárgarépa
1 lime
1 tk gyömbér szirup
1 csokor friss koriander
bors
Garden Gourmet Vegan Schnitzel
Összetevők másolása
Ingredients copied to clipboard!

Curry „katsu” vegán rántott szelettel

Tálald a curryt a ropogós Garden Gourmet Vegán rántott szelettel, és alkosd meg a japán konyha egyik kedvenc klasszikusát úgy, hogy a vegánok is kedvükre fogyaszthassák! Garantáltan laktató finomság kerül majd az asztalra!

Elkészítési javaslatok

1. Aprítsd fel a fokhagymát, vöröshagymát és a paprikát

A curry szószhoz aprítsd fel a fokhagymát, szeleteld fel a hagymát és a kaliforniai paprikát.

2. Készítsd el a curry szószt

Egy kis olajon párold üvegesre a vöröshagymát a fokhagymával és a kaliforniai paprikával. A paradicsompürét főzd egy percen át, majd ízesítsd garam masala fűszerkeverékkel és curryporral. Végül keverd bele a lisztet. Főzd tovább néhány percig, majd add hozzá a zöldség alaplevet is.

3. Add hozzá a kókusztejet

Főzd tovább, majd mielőtt felforrna, add hozzá a kókusztejet. Főzd össze, végül ízesítsd sóval.

4. Készítsd el a rizst és a salátát

A csomagoláson lévő útmutató szerint készítsd el a rizst. A salátához egy hámozó vagy kés segítségével vágd vékony csíkokra az uborkát és a sárgarépát. Keverd össze, majd ízesítsd lime levével, gyömbérsziruppal, sóval és borssal.

5. Készítsd el a vegán rántott szeleteket

A csomagoláson lévő útmutató szerint készítsd el a vegán rántott szeleteket. Szeleteld fel, majd tálald curry szósszal, rizzsel, salátával és friss korianderrel.

TÁPÉRTÉK ADATOK
ÁTLAGOS TÁPÉRTÉK

ADAGONKÉNT

Szénhidrát
58 gramm
Energia
551.2 kilokalória
Zsír
28.3 gramm
Fehérje
18.2 gramm