Hámozzuk meg és vágjuk vékony karikákra a lilahagymát. Facsarjuk rá a lime levét, keverjük össze, és hagyjuk pácolódni kb. 20 percig. Vágjuk fel a krumplit héjastól vastag szeletekre. Forrásban lévő vízben kb. 5 percig főzzük őket, amíg megpuhulnak.
ÖSSZETEVŐK
1 csomag Garden Gourmet Vegan Schnitzel
3 retek
500 gramm újburgonya
1 darab lilahagyma
2 szál újhagyma
1 evőkanál kapribogyó
1 lime
1 citrom
2 teáskanál mustár
1 kis csokor kapor
Kevés metélőhagyma
2 evőkanál olívaolaj
Egy kis só
Egy kis bors
Vegan Schnitzel krumplisalátával
Ízletes, mégis könnyű és egészségestudatos receptet keresel? Próbáld ki a Garden Gourmet Vegan Schnitzelt krumplisalátával! A ropogós vegán szeletnek, a lágy krumplisalátának, a kapribogyó és a mustár dinamikus ízének senki nem tud majd ellenállni.
Elkészítési javaslatok
1. KÉSZÍTSÜK ELŐ A KRUMPLISALÁTÁT
2. LOCSOLJUK MEG A LECSÖPÖGTETETT KRUMPLIT OLÍVAOLAJJAL.
Csöpögtessük le a krumplit és hagyjuk kicsit kihűlni. A még meleg burgonyát locsoljuk meg olívaolajjal, hintsük meg sóval és borssal.
3. KÉSZÍTSÜK ELŐ A ZÖLDSÉGEKET
Szeleteljük fel az újhagymát és a retket, a kaprot és a metélőhagymát pedig vágjuk fel durvára.
4. KÉSZÍTSÜK EL A KRUMPLISALÁTÁNKAT
Keverjük össze a krumplit a mustárral, a kapribogyóval és a lilahagymával. Ha szükséges, ízesítsük citromlével, lime-lével, sóval és borssal.
5. SÜSSÜK ÉS TÁLALJUK A VEGÁN SCHNITZELT KRUMPLISALÁTÁVAL
Süssük barnára és ropogósra a Garden Gourmet Vegan Schnitzeleket a csomagoláson található utasítás szerint, majd tálaljuk a krumplisalátával. Jó étvágyat kívánunk!

Culinary tip
Tedd még frissítőbbé az étkezésed
Tálald a Vegán Schnitzel-t és krumplisalátát egy extra (vegyes) paradicsomsalátával, hogy ízletes, frissítő vega finomságot szerezz!
TÁPÉRTÉK ADATOK
ÁTLAGOS TÁPÉRTÉK
ADAGONKÉNT
Szénhidrát
62.9 gramm
Energia
558.2 kilokalória
Zsír
26.3 gramm
Fehérje
17.7 gramm