Melegítsük elő a sütőt 200°C-ra. Tegyük egy tálba a lecsepegtetett csicseriborsót, egy teáskanál olívaolajat, illetve ízlés szerint némi fűszert. Keverjük jól össze, és tegyük sütőpapírral bélelt tepsibe, majd pirítsuk 10 percig.
ÖSSZETEVŐK
Őszi saláta Vegán Schnitzellel
A közhiedelemmel ellentétben a saláta nemcsak nyáron, hanem ősszel is egy remek főétel-opció, főleg, ha Garden Gourmet Vegán Schnitzellel egészíted ki!
Elkészítési javaslatok
Vágjuk kockákra az édesburgonyát. Vegyük ki a csicseriborsót a sütőből 10 perc után, és tegyük az édesburgonyát a tepsibe a maradék teáskanál olívaolajjal együtt. Süssük további 10 percig.
Amíg az édesburgonya sül, vágjuk fel a kelkáposztát darabokra, a szárakat pedig dobjuk ki. 10 perc után ismét vegyük ki a tepsit a sütőből, fordítsuk meg az édesburgonyakockákat, és adjuk hozzá a kelkáposztát. Tegyük vissza az ételt a sütőbe további 15 percre.
Csökkentsük le a sütő hőmérsékletét 180°C-ra. Tegyük a tálcára a Garden Gourmet Vegán Schnitzelt, és süssük további 10 percig.
Tálaljuk a kelkáposztát és az édesburgonyát a fűszeres csicseriborsóval. Adjuk hozzá az avokádószeleteket és a csíkokra vágott vegán Schnitzelt.