Veggie Wrap with Vegan Schnitzel

Vegán schnitzel wrap coleslaw salátával és csípős vegán szósszal

4 Adag
25 PERC
Közepes
Megveszem

ÖSSZETEVŐK

180 gramm Garden Gourmet Vegan Schnitzel
4 darab tortilla lap
1/4 fej vörös káposzta
1/4 fej fehér káposzta
1 darab sárgarépa
5 dekagramm zöldsaláta
1 darab alma
1 darab citrom leve
Pár csepp napraforgóolaj
3 evőkanál vegán szósz
2 evőkanál vegán tejhelyettesítő
1 evőkanál juharszirup
1/2 evőkanál csilipehely
1 csokor petrezselyem
1 csipet só
1 csipet bors
Összetevők másolása
Ingredients copied to clipboard!

Vegán schnitzel wrap coleslaw salátával és csípős vegán szósszal

Ezek a Garden Gourmet Vegán rántott szelettel tálalt tekercsek csípős vegán szósszal és coleslaw-salátával tökéletes vacsorát jelentenek a hét bármely napján!

Elkészítési javaslatok

1. Melegítsd elő a sütőt és vágd fel a zöldségeket

Melegítsd elő a sütőt 200 fokra. Vágd fel vékony szeletekre a káposztát, a répát és az almát.

2. Pácold be a zöldségeket és készítsd el a szószt

Sózd és borsozd a zöldségeket, zöldsalátát majd alaposan locsold meg őket citromlével, és hagyd benne őket negyedórán át. Készíts szószt a vegán szósz, vegán tejhelyettesítő, juharszirup és chili-pehely felhasználásával, melyet ízlés szerint ízesíthetsz citromlével.

3. Süsd meg a schnitzelt a sütőben és melegítsd fel a tortillákat

Süsd meg a vegán schnitzelt a csomagolás instrukciói szerint és melegítsd fel a tortillákat a sütőben.

4. Állítsd össze a tortillákat a szósszal, zöldségekkel és a schnitzellel

A tortillákra kenj a szószból, majd tedd rá a zöldségeket és az almát, ízesítsd petrezselyemmel. Vágd csíkokra a kész vegán schnitzelt, tedd a szeleteket a tortillákra, majd önts rájuk még szószt. Tekerd fel a tortillát és fogyaszthatod is!

Recipe created by
Garden Gourmet
TÁPÉRTÉK ADATOK
ÁTLAGOS TÁPÉRTÉK

ADAGONKÉNT

Szénhidrát
44.2 gramm
Energia
348.9 kilokalória
Zsír
14.9 gramm
Fehérje
11.3 gramm