Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.
Marine-style and coleslaw

Vegán Schnitzel amerikai káposztasalátával

Serving 2 Adag
Időtartam 25 PERC
Nehézség Könnyű

ÖSSZETEVŐK

1 csomag Garden Gourmet Vegán Schnitzel
400 g (vegyes) burgonya (hámozatlan)
1 evőkanál olívaolaj a sütéshez
1 db alma
1/4 db bio fejes káposzta
1 kis db sárgarépa
1 db citrom
1 kis csokor kapor
1 evőkanál vegán krém joghurt alternatíva
1 evőkanál vegán szósz majonéz alternatíva
só, bors
Összetevők másolása
Ingredients copied to clipboard!

Vegán Schnitzel amerikai káposztasalátával

Laktató, frissítő, ízletes. Mi kellhet még? Merülj el a ropogós Garden Gourmet Vegán Schitzel és a házi coleslaw-saláta páratlan ízélményében!

Elkészítési javaslatok

1. ELŐMELEGÍTJÜK A SÜTŐT

Melegítsük elő a sütőt 200 ℃-ra. Mossuk meg és felezzük el a burgonyákat, majd terítsük szét őket egy tepsiben vagy egy nagyobb sütőtálban.

2. SÜSSÜK MEG A BURGONYÁT

Locsoljuk meg őket olívaolajjal, szórjuk meg sóval és borssal, és a sütő közepén kb. 20 percig süssük, amíg megpuhulnak és aranybarnára sülnek. Sütés közben időnként forgassuk meg őket.

3. KÉSZÍTSÜK EL A SALÁTÁT

Szeljük fel az almát, a káposztát és a sárgarépát vékony csíkokra, és keverjük össze citromlével, sóval és borssal. Egyik kezünkkel alaposan keverjük át a salátát, hogy az ízek átjárják, majd kanalazzuk bele a joghurtot és a majonézt. Aprítsuk fel a kaprot, és kanalazzuk a salátába.

4. SÜSSÜK MEG A GARDEN GOURMET VEGÁN SCHNITZELT

Süssük a Garden Gourmet Vegán Schnitzeleket a csomagoláson található utasítás szerint, amíg aranybarnára és ropogósra sülnek.

5. TÁLALJUK!

Tálaljuk a Garden Gourmet Vegán Schnitzelt a házi coleslaw-salátával és a sült burgonyával.

TÁPÉRTÉK ADATOK

ÁTLAGOS TÁPÉRTÉK

ADAGONKÉNT

Szénhidrát
65.3 gramm
Energia
527.1 kilokalória
Zsír
21.7 gramm
Fehérje
19.8 gramm