d3b23376acbe5e9881e87730e90d6046_180104_Schnitzel_with_baked_baby_potatoes_with_tomato_salad_and_avocado_dressing.jpg

Vegán rántott szelet sült újburgonyával és avokádóval

4 Adag
28 PERC
Könnyű
Megveszem

ÖSSZETEVŐK

180 gramm Garden Gourmet Vegan Schnitzel
50 dekagramm újburgonya
15 dekagramm fejes saláta
40 dekagramm színes cseresznyeparadicsom
1 darab avokádó
1 darab citrom
2 szál újhagyma
1 gerezd fokhagyma
2 evőkanál olívaolaj
2 evőkanál vegán szósz
1 teáskanál mustár
1 teáskanál agavé szirup
Összetevők másolása
Ingredients copied to clipboard!

Vegán rántott szelet sült újburgonyával és avokádóval

Egy izgalmas salátareceptet keresel? Próbáld ki a vegán rántott szelettel, sült újburgonyával, paradicsommal és avokádó öntettel!

Elkészítési javaslatok

1. Készítsd el a burgonyát!

Hámozd meg az újburgonyát és főzd készre. Csepegtesd le, majd vágd félbe őket. Közben egy serpenyőben hevítsd fel az olívaolajat, majd süsd aranybarnára a burgonyákat. Az utolsó pillanatban add hozzá az aprított fokhagymát is.

2. Készítsd el a Vegán rántott szeleteket!

A csomagláson lévő útmutató szerint készítsd el a Garden Gourmet Vegán rántott szeleteket.

3. Aprítsd fel a zöldségeket!

Mosd meg és csepegtesd le a salátát. A paradicsomot vágd negyedekre, az egyik szál hagymát szeleteld fel, az avokádó felét pedig aprítsd kockákra.

4. Keverd ki az önetet!

Az öntet elkészítéséhez tedd egy tálba az avokádó másik felét, add hozzá a citromlevet, olívaolajat, vegán szószt, mustárt, majd egy botmixer segítségével keverd össze. Tetszés szerint agavé sziruppal ízesítheted.

5. Tálald!

Tálalásnál a salátát, paradicsomot és avokádót tedd egy tányérra, locsold meg az öntettel, majd díszítsd újhagymával. A megmaradt fél citromot vágd fel gerezdekre, majd tálald a vegán szelethez és a sült újburgonyához.

Recipe created by
Garden Gourmet
TÁPÉRTÉK ADATOK
ÁTLAGOS TÁPÉRTÉK

ADAGONKÉNT

Szénhidrát
45 gramm
Energia
400.3 kilokalória
Zsír
20.4 gramm
Fehérje
12.8 gramm