Vörösboros vegán szelet nokedlivel

Vörösboros vegán szelet nokedlivel

Serving 2 Adag
Időtartam 20 PERC
Nehézség Könnyű

ÖSSZETEVŐK

1 csomag Garden Gourmet Vegan Schnitzel
150 g gomba
1 hagyma
1 mogyoróhagyma
200 ml gomba- vagy zöldségalaplé
20 g margarin
1 evőkanál olívaolaj
1 evőkanál liszt
50 ml vörösbor
1 kis csokor metélőhagyma
Összetevők másolása
Ingredients copied to clipboard!

Vörösboros vegán szelet nokedlivel

A hagyományos konyhaművészet elkötelezett híve vagy? Készítsd el a Vörösboros vegán szeletet gombamártással és a Garden Gourmet Vegan Schnitzellel, így az otthon hamisítatlan ízeit tálalhatod a családi asztalra.

Elkészítési javaslatok

1. KÉSZÍTSD EL A RÁNTÁST

Olvaszd fel a margarint egy serpenyőben alacsony hőfokon. Vedd le a serpenyőt a tűzről, amikor a vaj már felforrósodott, és keverd el benne spatulával a lisztet. Hagyd a rántást alacsony lángon még egy percig főni.

2. SŰRÍTSD BE A MÁRTÁST A VÖRÖSBORRAL ÉS AZ ALAPLÉVEL

Add hozzá a vörösbort és az alaplevet. Lassan forrald fel, és várd meg, amíg kevergetés közben mártássá sűrűsödik. Ha a mártás túl sűrű, adj hozzá még alaplevet.

3. ADD HOZZÁ A BARNÁRA PIRÍTOTT GOMBÁT A MÁRTÁSHOZ ÉS KÉSZÍTSD ELŐ A ZÖLDSÉGEKET

Vágd fel a gombát, és kevés olajon pirítsd barnára, sózd és borsozd meg, majd add a mártáshoz. A mogyoróhagymát vágd fel vékony félkarikákra. Vágd fel finomra a metélőhagymát.

4. SÜSD MEG A VEGÁN SCHNITZELT ÉS A HAGYMÁT A NOKEDLIHEZ

A Garden Gourmet Vegan Schnitzeleket a csomagoláson található utasítás szerint süsd barnára és ropogósra. Ezzel egyidejűleg a hagymát kevés olajon pirítsd meg enyhén barnára, majd add hozzá a nokedlit.

5. TÁLALD A MÁRTÁSSAL, A NOKEDLIVEL ÉS A METÉLŐHAGYMÁVAL

Tálald a Schnitzeleket a mártással és a nokedlivel, díszítésnek használd az apróra vágott metélőhagymát.

Jó étvágyat kívánunk!

TÁPÉRTÉK ADATOK
ÁTLAGOS TÁPÉRTÉK

ADAGONKÉNT

Szénhidrát
30.6 gramm
Energia
481.2 kilokalória
Zsír
24.5 gramm
Fehérje
15.9 gramm