Hagyd a mazsolát kb. 10 percig meleg vízben ázni, és mosd meg a salátát. Keverd össze villával a nyers kuszkuszt egy alacsony tálban 2 evőkanál olívaolajjal.
ÖSSZETEVŐK
1 csomag Garden Gourmet Vegan Schnitzel
200 g (teljes kiőrlésű) kuszkusz
6 salátalevél
1 kis piros paprika
1/2 szár zeller
2 újhagyma
50 g mazsola
1 citrom
Vegyes fűszernövények (turbolya, petrezselyem)
4 evőkanál olívaolaj
Egy kis só
Egy kis bors
Kuszkuszos zöldség- és fűszersaláta Vegan Schnitzellel
Nehéz lenne táplálóbb és ízletesebb vacsorát találni, mint a kuszkuszos zöldség- és fűszersaláta ellenállhatatlan Garden Gourmet Vegan Schnitzellel. A ropogós vegán schnitzel, a pihe-puha kuszkusz és az aromás fűszernövények egy textúrákban és ízekben gazdag isteni fogássá állnak össze.
Elkészítési javaslatok
1. KÉSZÍTSD ELŐ A HOZZÁVALÓKAT, ÉS KEVERD ÁT A KUSZKUSZT!
2. FŐZD MEG A KUSZKUSZT!
Forralj fel kb. 200 ml vizet, és öntsd rá a kuszkuszra úgy, hogy éppen ellepje. Hagyjuk a kuszkuszt lefedve, 5 percig ázni, amíg az összes vizet felszívja. Egy villával keverjük át!
3. KEVERD ÖSSZE A ZÖLDSÉGEKET A KUSZKUSSZAL ÉS A FŰSZERNÖVÉNYEKKEL!
Közben a zellert és az újhagymát vágd vékony szeletekre, a paprikát pedig apró darabokra. A fűszernövényeket vágd durvára. Keverd a zöldségeket és a fűszernövényeket a kuszkuszhoz, és ízesítsd citromlével, olívaolajjal, sóval és borssal.
4. SÜSD MEG A VEGAN SCHNITZELEKET, ÉS ÖNTSD A KUSZKUSZT SALÁTALEVELEKRE.
Süsd ropogósra a Garden Gourmet Vegan Schnitzeleket a csomagoláson található utasítás szerint. Osszuk el a salátaleveleket 2 mélytányérban, és öntsük a kuszkuszsalátát a tetejére.
5. TÁLALD A ROPOGÓS SZELETEKET ÉS A KUSZKUSZSALÁTÁT!
A vegán szeleteket vágd csíkokra, oszd el a salátán, és díszítsd szeletelt fűszernövényekkel.

Culinary tip
Az extra ropogós falatokért...
Az ételt extra brokkolival tálaljuk. Ropogósra főzve, olívaolajjal meglocsolva és reszelt (bio) citromhéjjal megszórva.
TÁPÉRTÉK ADATOK
ÁTLAGOS TÁPÉRTÉK
ADAGONKÉNT
Szénhidrát
65.9 gramm
Energia
693.9 kilokalória
Zsír
40.2 gramm
Fehérje
18 gramm