Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.
Vegan Schnitzel with Creamed Corn, Fried Cherry Tomatoes, and Broccolini

Vegán Schnitzel vegán szószos kukoricával és pirított zöldségekkel

Serving 2 Adag
Időtartam 20 PERC

ÖSSZETEVŐK

1 csomag Garden Gourmet Vegan Schnitzel
200 g bébi brokkoli vagy hagyományos brokkoli
200 g cseresznyeparadicsom
1 doboz kukorica (140 g lecsepegve)
1 db citrom
50 ml vegán szósz, főzőtejszín alternatíva
2 tk olívaolaj a sütéshez
Összetevők másolása
Ingredients copied to clipboard!

Vegán Schnitzel vegán szószos kukoricával és pirított zöldségekkel

Az egyszerű vegán fogásokban az a legjobb, hogy mindig lehet rajtuk csavarni egyet. A Garden Gourmet Vegan Schnitzelt ebben a receptben vegán szósszal ízesített kukoricával és zsenge zöldségekkel készítheted el.

Elkészítési javaslatok

1. KÉSZÍTSÜK ELŐ A ZÖLDSÉGEKET

A brokkolihoz forraljunk fel egy fazék vizet kevés sóval. Csöpögtessük le a kukoricát, a cseresznyeparadicsomokat felezzük el, a brokkolit pedig vágjuk egyforma darabokra.

2. KÉSZÍTSÜK EL A VEGÁN SZÓSZOS KUKORICÁT

Melegítsük fel a vegán szószt, tejszín alternatívát, adjuk hozzá a kukoricát és sózzuk, borsozzuk.

3. FŐZZÜK MEG A ZÖLDSÉGEKET

A brokkolit kb. 3 perc alatt főzzük roppanósra, majd csepegtessük le, és ízesítsük sóval, borssal és egy csepp citromlével. Egy serpenyőben kevés olajon pirítsuk meg a cseresznyeparadicsomokat, és fűszerezzük sóval és borssal.

4. SÜSSÜK MEG A SCHNITZELT ÉS TÁLALJUK!

A csomagoláson található utasítás szerint süssük ropogósra és aranybarnára a Garden Gourmet Vegan Schnitzelt, majd tálaljuk a vegán szószos kukoricával, a pirított paradicsommal, a brokkolival és díszítsük egy citromkarikával.

TÁPÉRTÉK ADATOK

ÁTLAGOS TÁPÉRTÉK

ADAGONKÉNT

Szénhidrát
43.5 gramm
Energia
391.8 kilokalória
Zsír
17.6 gramm
Fehérje
17.8 gramm