Nuggets with roasted sweet potato and a meal salad with peanut dressing

Burger tál krumplipürével

2 Adag
27 PERC
Könnyű

ÖSSZETEVŐK

1 csomag Garden Gourmet Vegan Burger
500 gramm burgonya
200 gramm vízitorma
1 teáskanál margarin
1 csipet só
1 csipet szerecsendió
egy csepp növényi ital
Összetevők másolása
Ingredients copied to clipboard!

Burger tál krumplipürével

Ínycsiklandó, gyors és egyszerű receptet keresel? Tálald a Garden Gourmet Vegan Burgert lágy burgonyapürével és borsos aromájú vízitormával! Igazi vegán finomság, amit az egész család szeretni fog.

Elkészítési javaslatok

1. Főzd meg a burgonyát és keverd össze a vízitormával

Főzd a burgonyát puhára, majd egy kevés növényi itallal és margarinnal pürésítsd. Ízesítsd egy csipet szerecsendióval, borssal és sóval. A vízitormát keverd a krumplipüréhez, vagy szórd meg vele a növényi italt.

2. Süsd meg a vegan burgert

Süsd a Garden Gourmet Vegan Burgert egy kevés olajon 5 percig.

3. Már tálalhatod is az ellenállhatatlan falatokat

Helyezd a burgereket és a burgonyapürét egy tányérra, és már szervírozhatod is a laktató finomságot! Mi friss salátával ajánljuk! Jó étvágyat kívánunk hozzá!

Recipe created by
Garden Gourmet
TÁPÉRTÉK ADATOK
ÁTLAGOS TÁPÉRTÉK

ADAGONKÉNT

Szénhidrát
53.5 gramm
Energia
401.3 kilokalória
Zsír
10.2 gramm
Fehérje
23.1 gramm