Meghámozunk és vékony karikákra szeletelünk 1 fej lilahagymát, ráöntünk egy kevés ecetes levet, és 10 percig pácoljuk. A másik hagymát apróra vágjuk.
ÖSSZETEVŐK
Vegán burger tál
Egyszerű, de laktató húsmentes fogás zöldfűszerrel, friss zöldségekkel és vegán szósszal majonéz alternatívával, és persze a Garden Gourmet Vegan Burgerével. Tálaljuk – sült édesburgonyával és már kész is a gyors ebéd!
Elkészítési javaslatok
Szeleteljünk fel másfél uborkát karikákra, a maradékot pedig vágjuk apróra. Finomra vágjuk a petrezselymet, és az apróra vágott hagymával és az uborkával együtt keverjük össze a vegán szósszal, majonéz alternatívával. Sóval és borssal fűszerezzük. Szeleteljük fel a paradicsomot.
Grillezzük vagy süssük meg a Garden Gourmet Vegan Burgert a csomagoláson található utasítás szerint. A jégsalátát osszuk szét tálkákba, és tegyük a tetejére a paradicsomot, az uborkát és a hamburgereket. Díszítsük a savanyított hagymával és öntsük le a vegán mártással. Jó étvágyat!