Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.
Vegan Burger

Paradicsomos-hagymás vegán burger

Serving 2 Adag
Időtartam 20 PERC
Nehézség Könnyű

ÖSSZETEVŐK

1 csomag Garden Gourmet Vegan Burger
3 db paradicsom
1 fej saláta
25 g rukkola
1 db nagy vöröshagyma
2 db vegán hamburgerzsemle
2 evőkanál vegán szósz, majonéz alternatíva
2 evőkanál fűszeres paradicsom ketchup (kész) vagy paradicsomos ketchup ízlés szerint sriracha szósszal keverve
2 evőkanál sriracha szósz
1 evőkanál olívaolaj
Összetevők másolása
Ingredients copied to clipboard!

Paradicsomos-hagymás vegán burger

Fűszerezd meg a nyarat egy pörgős, paradicsomos-hagymás vegán burgerrel. Ne felejtsd el feldobni egy kis extra barbecue szósszal!

Elkészítési javaslatok

1. PIRÍTSUK MEG A ZSEMLÉT ÉS KÉSZÍTSÜK ELŐ A HOZZÁVALÓKAT

A paradicsomot felszeleteljük. A hagymát megpucoljuk és vékony karikákra vágjuk. A hamburgerzsemléket hosszában félbevágjuk, és száraz, forró serpenyőben aranybarnára pirítjuk.

2. SÜSSÜK MEG A HAGYMAKARIKÁKAT ÉS A VEGÁN BURGERT

A hagymakarikákat közepes lángon kevés olajon megpirítjuk. Vegyük ki őket a serpenyőből, és süssük meg a Garden Gourmet Vegan Burgereket a csomagoláson található utasítások szerint. A hamburgereket bőségesen megszórjuk a hagymával.

3. MEGKENJÜK A MAJONÉZZEL

A zsemle alsó felét megkenjük vegán szósszal és ráhelyezzük a salátaleveleket. A salátára paradicsomszeleteket rétegezünk.

4. ÁLLÍTSUK ÖSSZE A BURGERT ÉS TÁLALJUK

Erre tesszük a hagymával megszórt burgert, amit meglocsolunk egy kis csípős ketchuppal vagy barbecue szósszal. Díszítsük egy marék rukkolával, és helyezzük rá a felső zsemlét.

TÁPÉRTÉK ADATOK

ÁTLAGOS TÁPÉRTÉK

ADAGONKÉNT

Szénhidrát
65.1 gramm
Energia
569.6 kilokalória
Zsír
21.5 gramm
Fehérje
28.1 gramm