Melegítsd elő a sütőt 180 fokra. Helyezd a Garden Gourmet vegán burgereket egy tepsire, majd süsd őket készre körülbelül 8 perc alatt.
ÖSSZETEVŐK
1 csomag Garden Gourmet Vegan Burger
2 szelet kéksajt
1 kisebb vöröshagyma
1 darab nagyobb szőlőparadicsom
2 cső kukorica
2 darab hamburger zsemle
50 gramm jégsaláta
1 evőkanál olívaolaj
Egy kis savanyúság
40 gramm cukkini
Klasszikus sajtburger
Készen állsz a klasszikus sajtburger vegetáriánus változatára? Garden Gourmet Vegan Burgerrel és főtt kukoricával a felejthetetlen ízélményért!
Elkészítési javaslatok
1. Készítsd el a Garden Gourmet Vegan Burgereket
2. Add hozzá sajtot
Vedd ki a burgereket a sütőből, és tedd rá a sajtszeleteket. Tedd vissza a sütőbe további 3-4 percre, majd az utolsó két percre tedd mellé a zsemléket is.
3. Karamellizáld a hagymát
Melegíts olajat egy serpenyőben, majd alacsony lángon 5-10 perc alatt karamellizáld a vöröshagymát.
4. Főzd meg a kukoricát
Főzd meg a kukoricát.
5. Pirítsd meg a kukoricát
Forrósíts fel egy serpenyőt. A kukoricát spricceld meg olajjal, majd sűrűn forgatva, süsd 1 percen át.
6. Tálald
Állítsd össze a burgereket! Vágd félbe a zsemléket, majd tedd rá a salátát és néhány paradicsom-szeletet. Helyezd rá a sajtos burgereket, illetve a karamellizált hagymát is. Végül, tedd rá a zsemle tetejét. Főtt kukoricával tálald.
Recipe created by
Garde Gourmet

Culinary tip
#GGtipp
Próbáld ki egy kis savanyúsággal, vagy roston sült cukkinivel és padlizsánnal is!
TÁPÉRTÉK ADATOK
ÁTLAGOS TÁPÉRTÉK
ADAGONKÉNT
Szénhidrát
90.5 gramm
Energia
743.4 kilokalória
Zsír
25.2 gramm
Fehérje
36.9 gramm