Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.
Burger w słodkiej bułce z marynowaną cebulą

Vegán hamburger ecetes hagymasalátával

Serving 4 Adag
Időtartam 45 PERC
Nehézség Könnyű

ÖSSZETEVŐK

1 csomag Garden Gourmet Vegan Burger
4 vegán hamburgerzsemle
2 közepes méretű ecetes uborka vagy egyéb savanyúság
4 salátalevél
4 szelet vegán termék sárga sajt alternatíva
3 közepes vöröshagyma
3/4 csésze víz
1 evőkanál cukor
1/2 evőkanál só
1/4 csésze ecet
vegán szósz majonéz alternatíva
kethcup ízlés szerint
Összetevők másolása
Ingredients copied to clipboard!

Vegán hamburger ecetes hagymasalátával

Hogyan csináljunk hamburgert hús nélkül? A hamburger pogácsát készíthetjük babbal, csicseriborsóval, vagy használhatunk kész megoldást is – a Garden Gourmet Vegan Burgert. Hozzá pedig egy isteni, saját készítésű ecetes hagymasalátát is tálalhatunk, ami tökéletesen passzol a hamburgerzsemle édeskés ízéhez.

Elkészítési javaslatok

1. KÉSZÍTSÜK EL AZ ECETES HAGYMÁT

A hagymát nagyon vékony szeletekre vágjuk. Egy lábosban felforraljuk a vizet a cukorral, az ecettel és a sóval, majd félretesszük hűlni. Az elkészített keveréket ráöntjük a hagymára, és 30 percre félretesszük.

2. SÜSSÜK MEG A VEGAN BURGERT ÉS A TÖBBI HOZZÁVALÓT

A zsemlét félbevágjuk, és száraz serpenyőben aranybarnára pirítjuk. Ugyanebben a serpenyőben kis olívaolajon kisütjük a Garden Gourmet Vegan Burgert. A sütés felénél minden burgerre tegyünk egy szelet vegán terméket sajt alternatívaként. Addig sütjük, amíg a sajt alternatíva elolvad.

3. ÁLLÍTSUK ÖSSZE A HAMBURGERT. JÓ ÉTVÁGYAT!

A zsemlét megkenjük ketchuppal. Helyezzünk rá egy salátalevelet és egy vegán burgerpogácsát Az uborkát szeletekre vágjuk, és a burgerre tesszük. Az ecetes hagymát lecsepegtetjük, és az uborkákra helyezzük. Kenjük meg vegán szósszal a felső zsemlét, és tegyük a tetejére.

Recipe created by
Robert Harna
TÁPÉRTÉK ADATOK

ÁTLAGOS TÁPÉRTÉK

ADAGONKÉNT

Szénhidrát
88.4 gramm
Energia
581.9 kilokalória
Zsír
12.7 gramm
Fehérje
25.9 gramm