A hagymát nagyon vékony szeletekre vágjuk. Egy lábosban felforraljuk a vizet a cukorral, az ecettel és a sóval, majd félretesszük hűlni. Az elkészített keveréket ráöntjük a hagymára, és 30 percre félretesszük.
ÖSSZETEVŐK
Vegán hamburger ecetes hagymasalátával
Hogyan csináljunk hamburgert hús nélkül? A hamburger pogácsát készíthetjük babbal, csicseriborsóval, vagy használhatunk kész megoldást is – a Garden Gourmet Vegan Burgert. Hozzá pedig egy isteni, saját készítésű ecetes hagymasalátát is tálalhatunk, ami tökéletesen passzol a hamburgerzsemle édeskés ízéhez.
Elkészítési javaslatok
A zsemlét félbevágjuk, és száraz serpenyőben aranybarnára pirítjuk. Ugyanebben a serpenyőben kis olívaolajon kisütjük a Garden Gourmet Vegan Burgert. A sütés felénél minden burgerre tegyünk egy szelet vegán terméket sajt alternatívaként. Addig sütjük, amíg a sajt alternatíva elolvad.
A zsemlét megkenjük ketchuppal. Helyezzünk rá egy salátalevelet és egy vegán burgerpogácsát Az uborkát szeletekre vágjuk, és a burgerre tesszük. Az ecetes hagymát lecsepegtetjük, és az uborkákra helyezzük. Kenjük meg vegán szósszal a felső zsemlét, és tegyük a tetejére.