Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.
Care2Share highres

EMELETES VEGÁN BURGER

Serving 2 Adag
Időtartam 42 PERC
Nehézség Közepes

ÖSSZETEVŐK

1 csomag Garden Gourmet Vegan Burger
2 darab paradicsom
1 fej saláta
1 nagy fej vöröshagyma
olívaolaj a sütéshez
nagy vegán hamburgerzsemle
4 szelet savanyú uborka
4 szelet vegán termék, sajtalternatíva
2 evőkanál vegán szósz, majonézalternatíva
2 evőkanál ketchup vagy BBQ szósz
Összetevők másolása
Ingredients copied to clipboard!

EMELETES VEGÁN BURGER

A kevesebb néha több – de ennek a receptnek az esetében ez pont fordítva van. Készítsd el a Garden Gourmet Vegán Burgerével és kedvenc feltétjeiddel, majd kínáld meg a barátaidat is.

Elkészítési javaslatok

1. A PARADICSOMOT FELSZELETELJÜK, A HAGYMÁT MEGPIRÍTJUK

A paradicsomot alaposan megmossuk, megtöröljük és közepes vastagságú szeletekre vágjuk. Ezután a hagymát megpucoljuk és karikákra vágjuk. Egy serpenyőt kevés olajjal felforrósítunk, és beletesszük a hagymát. Addig sütjük, amíg enyhén megpirul, ne felejtsük el megkeverni, nehogy megégjen.

2. PIRÍTSUK MEG A ZSEMLÉKET

Vágjuk három részre a zsemlét úgy, hogy a kést vízszintesen tartva alsó, középső és felső réteget kapjunk. Majd egy száraz, felhevített serpenyőben mindegyiket enyhén aranybarnára pirítjuk. A sütőben is melegíthetjük a zsemlét, de ne felejtsük, hogy ezt maximum 1-2 percig tegyük, különben kiszárad.

3. MEGMOSSUK A SALÁTÁT

A salátát alaposan megmossuk. Ezután tegyük a leveleket jeges vízbe, és tegyük félre. Ettől sokkal ropogósabbak lesznek, és az egész vegán fogás még finomabb lesz.

4. KÉSZÍTSÜK EL A GARDEN GOURMET VEGAN BURGERT

A Garden Gourmet Vegan Burgert serpenyőben sütjük meg a csomagoláson található utasítások szerint. Ezután vegyük le őket a tűzről. Amíg még forrók, tegyünk rájuk a vegán termékeket, sajtalternatívákat, és hagyjuk megolvadni. A vegán burgert sütőben, sütőpapírral bélelt tepsiben is megsüthetjük.

5. ÁLLÍTSUK ÖSSZE A HAMBURGERT

A zsemle alját megkenjük a vegán szósszal. Tegyünk bele salátát, paradicsomot, Garden Gourmet Vegán Burgert, néhány szelet uborkát és ketchupot. Ezután az egészet lefedjük a zsemle középső részével, megkenjük vegán szósszal, rátesszük a salátát, sült hagymát, ketchupot. A következő lépés ismét egy vegán burger és a paradicsomszeletek, uborka, vegán szósz és ketchup. Fedjük le az egészet a zsemle tetejével.

6. TÁLALJUK ÉS OSSZUK MEG BARÁTAINKKAL

Az összeállított vegán hamburgerbe szúrjunk egy pálcikát, hogy az egyes hozzávalók ne hulljanak ki evés közben. A vegán fogást azonnal tálalhatjuk és fogyaszthatjuk. Jó étvágyat!

chef_cooking

Culinary tip

Tegyük a salátát a vízbe
A salátát ajánlatos jeges vízbe tenni, hogy ropogós legyen.
TÁPÉRTÉK ADATOK

ÁTLAGOS TÁPÉRTÉK

ADAGONKÉNT

Szénhidrát
43.4 gramm
Energia
732.3 kilokalória
Zsír
46.4 gramm
Fehérje
32.3 gramm