A paradicsomot alaposan megmossuk, megtöröljük és közepes vastagságú szeletekre vágjuk. Ezután a hagymát megpucoljuk és karikákra vágjuk. Egy serpenyőt kevés olajjal felforrósítunk, és beletesszük a hagymát. Addig sütjük, amíg enyhén megpirul, ne felejtsük el megkeverni, nehogy megégjen.
ÖSSZETEVŐK
EMELETES VEGÁN BURGER
A kevesebb néha több – de ennek a receptnek az esetében ez pont fordítva van. Készítsd el a Garden Gourmet Vegán Burgerével és kedvenc feltétjeiddel, majd kínáld meg a barátaidat is.
Elkészítési javaslatok
Vágjuk három részre a zsemlét úgy, hogy a kést vízszintesen tartva alsó, középső és felső réteget kapjunk. Majd egy száraz, felhevített serpenyőben mindegyiket enyhén aranybarnára pirítjuk. A sütőben is melegíthetjük a zsemlét, de ne felejtsük, hogy ezt maximum 1-2 percig tegyük, különben kiszárad.
A salátát alaposan megmossuk. Ezután tegyük a leveleket jeges vízbe, és tegyük félre. Ettől sokkal ropogósabbak lesznek, és az egész vegán fogás még finomabb lesz.
A Garden Gourmet Vegan Burgert serpenyőben sütjük meg a csomagoláson található utasítások szerint. Ezután vegyük le őket a tűzről. Amíg még forrók, tegyünk rájuk a vegán termékeket, sajtalternatívákat, és hagyjuk megolvadni. A vegán burgert sütőben, sütőpapírral bélelt tepsiben is megsüthetjük.
A zsemle alját megkenjük a vegán szósszal. Tegyünk bele salátát, paradicsomot, Garden Gourmet Vegán Burgert, néhány szelet uborkát és ketchupot. Ezután az egészet lefedjük a zsemle középső részével, megkenjük vegán szósszal, rátesszük a salátát, sült hagymát, ketchupot. A következő lépés ismét egy vegán burger és a paradicsomszeletek, uborka, vegán szósz és ketchup. Fedjük le az egészet a zsemle tetejével.
Az összeállított vegán hamburgerbe szúrjunk egy pálcikát, hogy az egyes hozzávalók ne hulljanak ki evés közben. A vegán fogást azonnal tálalhatjuk és fogyaszthatjuk. Jó étvágyat!