A zsemléket kettévágjuk, és egy tepsire tesszük. Kenjük meg a tetejüket egy kis növényi itallal. Szórjuk rá a magkeveréket, és süssük meg a sütőben a csomagoláson lévő utasítás szerint.
ÖSSZETEVŐK
1 csomag Garden Gourmet Vegan Burger
2 kígyóuborka, hosszában felszeletelve
4 evőkanál édes-savanyú paradicsomszósz vagy paradicsomsaláta
4 evőkanál savanyított hagyma
4 evőkanál kevert magvak
3 vegán félkész hamburgerzsemle
1 evőkanál növényi ital
4 evőkanál hummusz
Szenzációs vegán burger
Szaftos, ízletes, ellenállhatatlan. Próbáld ki a Garden Gourmet Vegan Burgerét friss bucikkal, krémes humusszal és a kedvenc zöldségeiddel. Mi uborkát, paradicsomszószt és savanyú hagymát ajánlunk hozzá.
Elkészítési javaslatok
1. KÉSZÍTSÜK ELŐ A ZSEMLÉKET
2. SÜSSÜK MEG A BURGERT
Süssük meg a Garden Gourmet Vegan Burgert a csomagolás hátoldalán található utasítások szerint.
3. GRILLEZZÜK MEG AZ UBORKÁT
Szeleteljük fel az uborkákat hosszában 2 cm-es szeletekre, süssük körülbelül 1 percig mindkét oldalát egy serpenyőben vagy grillen, és tegyük félre.
4. ÁLLÍTSUK ÖSSZE A HAMBURGERT
A zsemle alsó felét kenjük meg egy evőkanál humusszal, majd tegyük rá a szeletelt uborkát. Helyezzünk egy Vegan Burgert a tetejére, szedjünk rá paradicsomszószt és savanyú hagymát. Tálaljuk sült édesburgonyával!
TÁPÉRTÉK ADATOK
ÁTLAGOS TÁPÉRTÉK
ADAGONKÉNT
Szénhidrát
75.3 gramm
Energia
488.8 kilokalória
Zsír
10.5 gramm
Fehérje
22.5 gramm