Melegítsük elő a sütőt 200 fokra, és béleljünk ki egy tepsit sütőpapírral. Alaposan mossuk meg az édesburgonyákat és vágjuk őket negyedekbe.
ÖSSZETEVŐK
Vegan Burger céklakrémmel
Próbáld ki ezt a színes Garden Gourmet Vegan Burgert édesburgonyával, céklakrémmel és házi készítésű guacamoléval. Egyszerűen isteni!
Elkészítési javaslatok
A tepsin eloszlatjuk az édesburgonya negyedeket, meglocsoljuk olívaolajjal, borssal és sóval ízesítjük. 20 percig sütjük, vagy amíg teljesen átsül.
Hozzávalók: 2 db érett avokádó / fél fej vöröshagyma/ 2 gerezd fokhagyma / 1 db paradicsom / néhány szál friss koriander / fél citrom leve / 1 teáskanál őrölt paprika / bors és só.
Az érett avokádókat egy tálban pépesítjük az apróra vágott fokhagymával és a lime levével. Ezután hozzáadjuk a friss koriandert, a lilahagymát, a paprikát, a borsot és a sót, majd az egészet összekeverjük. A guacamoléhoz a paradicsom kivételével az összes hozzávalót a turmixgépbe tesszük, és addig turmixoljuk, amíg sima krémet nem kapunk. A paradicsomot apróra vágjuk, és összekeverjük a guacamoléval.
Hozzávalók: 140 gramm előfőzött cékla / 110 gramm vegán termék kenhető sajt helyettesítésére/ fél teáskanál kömény / negyed teáskanál fokhagymapor / 1 teáskanál citromhéj / 1 evőkanál citromlé / bors és só.
Tegyük az összes hozzávalót a turmixgépbe, és turmixoljuk krémes állagúra.
Süssük meg a Garden Gourmet Vegan Burgert a csomagoláson lévő utasítások szerint. Vágjuk félbe a zsemléket, és állítsuk össze a burgert: zsemle, saláta, burger, céklakrém, édesburgonya darabok, burger, guacamole, saláta és végül a zsemle.