Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.
Vegan Burger Garden Gourmet

Vegan Burger céklakrémmel

Serving 2 Adag
Időtartam 40 PERC
Nehézség Közepes

ÖSSZETEVŐK

1 csomag Garden Gourmet Vegan Burger
2 maréknyi fejessaláta
1 nagy édesburgonya
1 evőkanál olívaolaj
Vegán hamburger zsemle
2 érett avokádó
½ vöröshagyma
2 gerezd fokhagyma
1 paradicsom
1 tk őrölt paprika
½ citrom leve
Kevés korianderlevél
140 g cékla
110 g vegán termék kenhető sajt helyettesítésére
½ tk kömény
½ teáskanál fokhagyma por
1 evőkanál citromhéj
1 evőkanál citromlé
Összetevők másolása
Ingredients copied to clipboard!

Vegan Burger céklakrémmel

Próbáld ki ezt a színes Garden Gourmet Vegan Burgert édesburgonyával, céklakrémmel és házi készítésű guacamoléval. Egyszerűen isteni!

Elkészítési javaslatok

1. MELEGÍTSÜK ELŐ A SÜTŐT, ÉS KÉSZÍTSÜK ELŐ AZ ÉDESBURGONYÁKAT

Melegítsük elő a sütőt 200 fokra, és béleljünk ki egy tepsit sütőpapírral. Alaposan mossuk meg az édesburgonyákat és vágjuk őket negyedekbe.

2. SÜSSÜK MEG AZ ÉDESBURGONYÁT

A tepsin eloszlatjuk az édesburgonya negyedeket, meglocsoljuk olívaolajjal, borssal és sóval ízesítjük. 20 percig sütjük, vagy amíg teljesen átsül.

3. KÉSZÍTSÜK EL A GUACAMOLÉT

Hozzávalók: 2 db érett avokádó / fél fej vöröshagyma/ 2 gerezd fokhagyma / 1 db paradicsom / néhány szál friss koriander / fél citrom leve / 1 teáskanál őrölt paprika / bors és só.

Az érett avokádókat egy tálban pépesítjük az apróra vágott fokhagymával és a lime levével. Ezután hozzáadjuk a friss koriandert, a lilahagymát, a paprikát, a borsot és a sót, majd az egészet összekeverjük. A guacamoléhoz a paradicsom kivételével az összes hozzávalót a turmixgépbe tesszük, és addig turmixoljuk, amíg sima krémet nem kapunk. A paradicsomot apróra vágjuk, és összekeverjük a guacamoléval.

4. KÉSZÍTSÜK EL A CÉKLAKRÉMET

Hozzávalók: 140 gramm előfőzött cékla / 110 gramm vegán termék kenhető sajt helyettesítésére/ fél teáskanál kömény / negyed teáskanál fokhagymapor / 1 teáskanál citromhéj / 1 evőkanál citromlé / bors és só.

Tegyük az összes hozzávalót a turmixgépbe, és turmixoljuk krémes állagúra.

5. ÁLLÍTSUK ÖSSZE A BURGERT ÉS TÁLALJUK!

Süssük meg a Garden Gourmet Vegan Burgert a csomagoláson lévő utasítások szerint. Vágjuk félbe a zsemléket, és állítsuk össze a burgert: zsemle, saláta, burger, céklakrém, édesburgonya darabok, burger, guacamole, saláta és végül a zsemle.

chef_cooking

Culinary tip

Céklaszósz
A céklaszószhoz: 140 gramm előfőzött cékla / 110 gramm vegán sajtkrém / ½ teáskanál kömény / ¼ teáskanál fokhagymapor / 1 teáskanál citromhéj / 1 evőkanál citromlé / bors és só Adja hozzá az összes hozzávalót a turmixoljuk és addig keverjük, amíg sima állagot nem kapunk.
Guacamole
A guacamolehoz: 2 érett avokádó / ½ lilahagyma / 2 gerezd fokhagyma / 1 paradicsom / Néhány szál friss koriander / ½ citrom leve / 1 teáskanál őrölt paprika / Bors és só. Az érett avokádót egy tálban pépesítjük az apróra vágott fokhagymával és a lime levével. Ezután hozzáadjuk a paradicsomkockákat, a friss koriandert, a lilahagymát, a paprikát, a borsot és a sót, majd az egészet összekeverjük. A guacamole-hoz a paradicsom kivételével az összes hozzávalót a turmixgépbe tesszük, és addig keverjük, amíg sima masszát nem kapunk. A paradicsomot apróra vágjuk, és összekeverjük a guacamolával.
TÁPÉRTÉK ADATOK

ÁTLAGOS TÁPÉRTÉK

ADAGONKÉNT

Szénhidrát
69.1 gramm
Energia
608 kilokalória
Zsír
23.8 gramm
Fehérje
17.3 gramm