Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.
One-Pan Pearl Couscous with Goulash

Gulyás gyöngy kuszkusszal

Serving 2 Adag
Időtartam 24 PERC

ÖSSZETEVŐK

1 csomag Garden Gourmet Zöldséggolyók
200 g gyöngy kuszkusz
2 db piros és 1 db zöld kaliforniai paprika
1 nagy fej hagyma
1 gerezd fokhagyma
700 ml zöldségalaplé
2 konzerv darabolt paradicsom (egyenként kb. 400 gramm)
egy kevés vegán termék tejszín alternatíva
2 teáskanál füstölt fűszerpaprika
egy kis csokor petrezselyem (díszítéshez)
olaj a sütéshez
Összetevők másolása
Ingredients copied to clipboard!

Gulyás gyöngy kuszkusszal

Ez a szívmelengető gulyás gyöngy kuszkusszal és Garden Gourmet Zöldséggolyókkal nagyon gyorsan és egyszerűen elkészíthető, egyetlen lábosban, hogy még a mosogatást is megspórold.

Elkészítési javaslatok

1. PIRÍTSUK MEG A HAGYMÁT ÉS A KALIFORNIAI PAPRIKÁT

A hagymát félkarikákra vágjuk, a fokhagymát felaprítjuk. A kaliforniai paprikát csíkokra vágjuk. Egy fazékban kb. 10 percig pirítjuk az egészet bő olajban, majd megszórjuk a fűszerpaprikával és még pár percig alacsony tűzön pirítjuk.

2. FŐZZÜK MEG A KUSZKUSZT

Adjuk hozzá a kuszkuszt és az alaplevet, majd forraljuk fel. Körülbelül 8 percig főzzük, amíg a kuszkusz teljesen megpuhul.

3. FŐZZÜK MEG A ZÖLDSÉGGOLYÓKAT A SZÓSZBAN

Tegyük bele a zöldséggolyókat, és adjuk hozzá a darabolt paradicsomot. Forraljuk fel, és hagyjuk főni körülbelül 7 percig, amíg a golyók teljesen átfőnek.

4. TÁLALJUK FRISS PETREZSELYEMMEL

Ízlés szerint sózzuk, borsozzuk. Egy cseppnyi vegán terméket keverjünk a végén a gulyásba, és szórjuk meg durvára vágott petrezselyemmel.

chef_cooking

Culinary tip

Tálalási javaslat.
Finom salátával, pl. báránysalátával, paradicsommal és feta sajtkockákkal. Vörösborecettel, olívaolajjal és egy teáskanál mézzel és egy teáskanál mustárral
TÁPÉRTÉK ADATOK

ÁTLAGOS TÁPÉRTÉK

ADAGONKÉNT

Szénhidrát
64.9 gramm
Energia
559.4 kilokalória
Zsír
23.7 gramm
Fehérje
24.9 gramm
The recipe is made with