Készítsük el a Garden Gourmet Zöldséggolyókat a csomagoláson található utasítás szerint. Főzzük meg a quinoát a csomagoláson található utasítás szerint (vagy vásároljunk készen).
ÖSSZETEVŐK
1 csomag Garden Gourmet Zöldséggolyók
160 g quinoa
60 g bébispenót
80 g koktélparadicsom
80 g reszelt sárgarépa
60 g főtt edamame bab
10 g tökmag
30 g málna
5 evőkanál extra szűz olívaolaj
3 evőkanál almaecet
Só, bors
SALÁTA BEFŐTTESÜVEGBEN, ZÖLDSÉGGOLYÓKKAL
A saláták tökéletesek tavaszra/nyárra, ezt mind tudjuk. De mi lenne, ha feldobnánk őket egy kis csavarral és zöldséggolyókat adnánk hozzá, majd egy gyönyörű üvegcsében tálalnánk? Érdemes kipróbálni!
Elkészítési javaslatok
1. KÉSZÍTSÜK EL A ZÖLDSÉGGOLYÓKAT ÉS A QUINOÁT!
2. FÉLBEVÁGJUK A CSERESZNYEPARADICSOMOKAT
Vágjuk félbe a cseresznyeparadicsomokat.
3. KÉSZÍTSÜNK MÁLNÁS VINAIGRETTE-ET!
A málnát villával pépesítsük, majd adjuk hozzá az olívaolajat és az ecetet. Fűszerezzük és keverjük össze.
4. TEGYÜK ÜVEGBE ÉS SZÉPEN RÉTEGEZZÜK!
Öntsük a vinaigrette-et az üveg aljára.
Ezután a quinoát, az edamame babot, a sárgarépát, a zöldséggolyókat és a cseresznyeparadicsomot.
Végül a spenótleveleket és a tökmagokat szórjuk a tetejére.
TÁPÉRTÉK ADATOK
ÁTLAGOS TÁPÉRTÉK
ADAGONKÉNT
Szénhidrát
34.2 gramm
Energia
558.1 kilokalória
Zsír
36 gramm
Fehérje
24.4 gramm