Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.
Picnic salad jar

SALÁTA BEFŐTTESÜVEGBEN, ZÖLDSÉGGOLYÓKKAL

Serving 2 Adag
Időtartam 20 PERC
Nehézség Könnyű

ÖSSZETEVŐK

1 csomag Garden Gourmet Zöldséggolyók
160 g quinoa
60 g bébispenót
80 g koktélparadicsom
80 g reszelt sárgarépa
60 g főtt edamame bab
10 g tökmag
30 g málna
5 evőkanál extra szűz olívaolaj
3 evőkanál almaecet
Só, bors
Összetevők másolása
Ingredients copied to clipboard!

SALÁTA BEFŐTTESÜVEGBEN, ZÖLDSÉGGOLYÓKKAL

A saláták tökéletesek tavaszra/nyárra, ezt mind tudjuk. De mi lenne, ha feldobnánk őket egy kis csavarral és zöldséggolyókat adnánk hozzá, majd egy gyönyörű üvegcsében tálalnánk? Érdemes kipróbálni!

Elkészítési javaslatok

1. KÉSZÍTSÜK EL A ZÖLDSÉGGOLYÓKAT ÉS A QUINOÁT!

Készítsük el a Garden Gourmet Zöldséggolyókat a csomagoláson található utasítás szerint. Főzzük meg a quinoát a csomagoláson található utasítás szerint (vagy vásároljunk készen).

2. FÉLBEVÁGJUK A CSERESZNYEPARADICSOMOKAT

Vágjuk félbe a cseresznyeparadicsomokat.

3. KÉSZÍTSÜNK MÁLNÁS VINAIGRETTE-ET!

A málnát villával pépesítsük, majd adjuk hozzá az olívaolajat és az ecetet. Fűszerezzük és keverjük össze.

4. TEGYÜK ÜVEGBE ÉS SZÉPEN RÉTEGEZZÜK!

Öntsük a vinaigrette-et az üveg aljára.

Ezután a quinoát, az edamame babot, a sárgarépát, a zöldséggolyókat és a cseresznyeparadicsomot.

Végül a spenótleveleket és a tökmagokat szórjuk a tetejére.

TÁPÉRTÉK ADATOK

ÁTLAGOS TÁPÉRTÉK

ADAGONKÉNT

Szénhidrát
34.2 gramm
Energia
558.1 kilokalória
Zsír
36 gramm
Fehérje
24.4 gramm
The recipe is made with