Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.
Veggie Balls

Zöldséggolyók tésztával, pestóval és brokkolival

Serving 2 Adag
Időtartam 40 PERC

ÖSSZETEVŐK

1 csomag Garden Gourmet Zöldséggolyók
60 gramm főtt brokkoli
10 gramm dió
1/2 darab fokhagyma
120 gramm spagetti tészta
300 gramm karfiol
10 gramm bazsalikom
1 evőkanál olívaolaj
fűszerek (paprika, kömény, fokhagymapor, feketebors)
1/2 darab citrom leve
Összetevők másolása
Ingredients copied to clipboard!

Zöldséggolyók tésztával, pestóval és brokkolival

Egészséges ételekkel nem lehet jól lakni? Óriási tévedés! Az alábbi vegetáriánus recept elkészítése után garantáltan nem maradsz éhes – főleg, ha a Garden Gourmet zöldséggolyó-alapját is felhasználod!

Elkészítési javaslatok

1. Készítsük el a karfiolt

Melegítsük elő a sütőt 200ºC-ra. A karfiolból vágjunk apró szálakat, és keverjük össze egy evőkanál olajjal és ízlés szerinti fűszerekkel (paprika, kömény, fokhagymapor és feketebors). Egy sütőpapírral bélelt tepsire helyezzük a karfiolt. Süssük 30 percig.

2. Jöjjön a tészta!

Közben főzzük meg a tésztát a gyártó utasításai szerint, és a tésztavíz egy részét tegyük félre későbbre.

3. Adjuk hozzá a zöldséggolyókat

Csökkentsük a sütő hőmérsékletét 180ºC-ra, és helyezzük be a zöldséggolyókat a karfiol mellé. Hagyjuk még 10 percig sülni.

4. Készítsük el a szószt

Egy konyhai robotgépben turmixoljuk össze a brokkolit, a diót, a fokhagymát, a citromlevet, a bazsalikomot, 75 ml vizet és a maradék két evőkanál olajat.

5. Tálaljuk az ételt

Keverjük össze a tésztát a brokkoli pestóval, és tálaljuk a zöldséggolyók és a sült karfiol kíséretében.

TÁPÉRTÉK ADATOK

ÁTLAGOS TÁPÉRTÉK

ADAGONKÉNT

Szénhidrát
63.7 gramm
Energia
601.4 kilokalória
Zsír
26.9 gramm
Fehérje
26.9 gramm
The recipe is made with