Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.
Spring salad with vegetable balls

Tavaszi quinoa saláta zöldséggolyókkal

Serving 4 Adag
Időtartam 22 PERC
Nehézség Könnyű
Megveszem

ÖSSZETEVŐK

140 gramm Garden Gourmet Zöldséggolyók
20 dekagramm quinoa
1 kis fej lilahagyma
1 gerezd fokhagyma
1 darab cékla
5 dekagramm rukkola
6 darab retek
1 darab narancs
1 darab citrom
Olívaolaj
1 kis csokor kapor
1 csipet só
1 csipet bors
Összetevők másolása
Ingredients copied to clipboard!

Tavaszi quinoa saláta zöldséggolyókkal

Csábító ízkavalkád egy könnyed vegetáriánus salátában – próbáld ki köretként vagy önmagában!

Elkészítési javaslatok

1. Főzd meg a quinoát és készítsd elő a zöldségeket

A csomagoláson lévő útmutató szerint, 10-12 perc alatt főzd puhára a quinoát. Csepegtesd le, majd hagyd kihűlni. A retket szeleteld fel, a céklát pedig vágd kockára. Aprítsd fel a lilahagymát, fokhagymát és párold őket üvegesre. Add hozzá a felkockázott céklát, és pirítsd őket együtt néhány percig.

2. Keverd össze a zöldség mixet a quinoával és vágd fel a narancsokat

Az elkészült zöldséges mixet add hozzá a quinoához. Hámozd meg a narancsot és vágd apró darabokra.

3. Forgasd a rukkolát, narancsot és a retket a quinoába majd ízesítsd és készítsd el a zöldséggolyókat

A rukkolát, narancsot és retket könnyedén forgasd bele a quinoába. Ízesítsd olívaolajjal, citromhéjjal, citromlével, sóval és borssal.
A csomagoláson lévő útmutató szerint készítsd el a zöldséggolyókat.

4. Helyezd a salátára a zöldséggolyókat és fűszerezd egy kis kaporral

Egy tányéron oszlasd el a salátát, helyezd rá az elkészült zöldséggolyókat, majd szórd meg egy kis kaporral.

Recipe created by
Garden Gourmet
TÁPÉRTÉK ADATOK

ÁTLAGOS TÁPÉRTÉK

ADAGONKÉNT

Szénhidrát
43.5 gramm
Energia
303.8 kilokalória
Zsír
8.7 gramm
Fehérje
13.5 gramm
The recipe is made with