Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.
Shakshuka with Vegan Falafels

Shakshuka zöldséggolyókkal

Serving 2 Adag
Időtartam 31 PERC
Nehézség Könnyű

ÖSSZETEVŐK

1 csomag Garden Gourmet Zöldséggolyók
400 g darabolt paradicsom
120 g hagyma
1 gerezd fokhagyma
1 csokor petrezselyem
cayenne bors (chili)
2 evőkanál olívaolaj
Összetevők másolása
Ingredients copied to clipboard!

Shakshuka zöldséggolyókkal

Ezzel az egyszerű Shakshukával pillanatok alatt egy közel-keleti ízutazáson találhatod magad. Mindössze néhány hozzávalóra és 30 percre van szükséged!

Elkészítési javaslatok

1. KÉSZÍTSÜK ELŐ A HAGYMÁT ÉS A FOKHAGYMÁT

A hagymát és a fokhagymát apróra vágjuk.

2. SÜSSÜK MEG A GARDEN GOURMET ZÖLDSÉGGOLYÓKAT

Egy forró serpenyőbe tegyünk egy evőkanál olajat, és süssük rajta a Garden Gourmet Zöldséggolyókat kb. 6 percig, időnként megforgatva. Vegyük le a tűzről és tegyük félre.

3. A HAGYMÁT ÉS A FOKHAGYMÁT MEGPIRÍTJUK

Ugyanabba a serpenyőbe tegyünk még egy evőkanál olívaolajat, és pároljuk a hagymát és a fokhagymát egy csipet sóval 10 percig, közepes lángon.

4. KÉSZÍTSÜK EL A SZÓSZT

Adjuk hozzá a paradicsomot és ízlés szerint cayenne borsot. Keverjük össze és főzzük még 5 percig.

5. TEGYÜK BELE A ZÖLDSÉGGOLYÓKAT ÉS TÁLALJUK

Adjuk hozzá a Garden Gourmet Zöldéggolyókat, és főzzük néhány percig a szósszal. A tetejére vágjunk egy kis petrezselymet, és már tálalhatjuk is.

TÁPÉRTÉK ADATOK

ÁTLAGOS TÁPÉRTÉK

ADAGONKÉNT

Szénhidrát
29.7 gramm
Energia
456.2 kilokalória
Zsír
30 gramm
Fehérje
19.1 gramm