Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.
Shakshuka with Vegan Falafels

Shakshuka zöldséggolyókkal

Serving 2 Adag
Időtartam 31 PERC
Nehézség Könnyű

ÖSSZETEVŐK

1 csomag Garden Gourmet Zöldséggolyók
400 g darabolt paradicsom
120 g hagyma
1 gerezd fokhagyma
1 csokor petrezselyem
cayenne bors (chili)
2 evőkanál olívaolaj
Összetevők másolása
Ingredients copied to clipboard!

Shakshuka zöldséggolyókkal

Ezzel az egyszerű Shakshukával pillanatok alatt egy közel-keleti ízutazáson találhatod magad. Mindössze néhány hozzávalóra és 30 percre van szükséged!

Elkészítési javaslatok

1. KÉSZÍTSÜK ELŐ A HAGYMÁT ÉS A FOKHAGYMÁT

A hagymát és a fokhagymát apróra vágjuk.

2. SÜSSÜK MEG A GARDEN GOURMET ZÖLDSÉGGOLYÓKAT

Egy forró serpenyőbe tegyünk egy evőkanál olajat, és süssük rajta a Garden Gourmet Zöldséggolyókat kb. 6 percig, időnként megforgatva. Vegyük le a tűzről és tegyük félre.

3. A HAGYMÁT ÉS A FOKHAGYMÁT MEGPIRÍTJUK

Ugyanabba a serpenyőbe tegyünk még egy evőkanál olívaolajat, és pároljuk a hagymát és a fokhagymát egy csipet sóval 10 percig, közepes lángon.

4. KÉSZÍTSÜK EL A SZÓSZT

Adjuk hozzá a paradicsomot és ízlés szerint cayenne borsot. Keverjük össze és főzzük még 5 percig.

5. TEGYÜK BELE A ZÖLDSÉGGOLYÓKAT ÉS TÁLALJUK

Adjuk hozzá a Garden Gourmet Zöldéggolyókat, és főzzük néhány percig a szósszal. A tetejére vágjunk egy kis petrezselymet, és már tálalhatjuk is.

TÁPÉRTÉK ADATOK

ÁTLAGOS TÁPÉRTÉK

ADAGONKÉNT

Szénhidrát
29.7 gramm
Energia
456.2 kilokalória
Zsír
30 gramm
Fehérje
19.1 gramm
The recipe is made with