Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.
Creamy Mushroom Soup with Vegetarian Balls

Krémes gombaleves zöldséggolyókkal

Serving 2 Adag
Időtartam 20 PERC
Nehézség Könnyű

ÖSSZETEVŐK

1 csomag Garden Gourmet Zöldséggolyók
250-300 g gombakeverék (például rókagomba, csiperkegomba)
1 db sárgarépa
1/4 édeskömény hagymarésze
1 db hagyma
1000 ml zöldségalaplé (1 leveskockából)
80-100 ml tejszín
olívaolaj a sütéshez
néhány szál kakukkfű (díszítéshez)
Összetevők másolása
Ingredients copied to clipboard!

Krémes gombaleves zöldséggolyókkal

Előzd meg a goromba hangulatot ezzel az ínycsiklandóan krémes gombalevessel, amit akár Garden Gourmet Zöldséggolyókkal is feldobhatsz.

Elkészítési javaslatok

1. A zöldségeket megpirítjuk

A sárgarépát, az édesköményt és a hagymát apróra vágjuk. A gombát nagyobb darabokra vágjuk. A zöldségkeveréket az olajon hirtelen sütéssel addig sütjük, amíg a hagyma áttetszővé nem válik. Hozzáadjuk az gombát is, és az egészet megsütjük.

2. Készítsük el a krémlevest

Adjuk a zöldségekhez az alaplevet, és forraljuk fel. Öntsük hozzá a tejszínt, keverjük össze, és forrásig melegítsük. Adjunk hozzá egy kis sót, ha szükséges.

3. Süssuk ki a zöldséggolyókat

Kevés olajon aranybarnára sütjük a Garden Gourmet Zöldséggolyókat minden oldalukon, majd levesestálakba vagy tányérokba szedjük őket.

4. Tálaljuk és díszítsük

A krémes gombalevest kanalazzuk a golyókra, és kakukkfűvel díszítsük.

chef_cooking

Culinary tip

Felszolgálási tipp
Ez a leves még jobban ízlik meleg kenyérrel tálalva.
TÁPÉRTÉK ADATOK

ÁTLAGOS TÁPÉRTÉK

ADAGONKÉNT

Szénhidrát
30.9 gramm
Energia
510 kilokalória
Zsír
32.9 gramm
Fehérje
24.3 gramm
The recipe is made with