Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.
Garden Gourmet Vegetarian Balls

Zöldséggolyós cukkini

Serving 2 Adag
Időtartam 14 PERC
Nehézség Könnyű

ÖSSZETEVŐK

1 csomag Garden Gourmet Zöldséggolyók
1 db cukkini
1 ek olívaolaj
Összetevők másolása
Ingredients copied to clipboard!

Zöldséggolyós cukkini

Könnyen elkészíthető, aranyos snacket keresel? Van egy jó hírünk, megtaláltad! Garden Gourmet Zöldséggolyók segítségével gyorsan elkészíthető zöldséggolyós cukkini ugyanis tökéletes választás egy nyári csemegézéshez!

Elkészítési javaslatok

1. A cukkinit szeletekre vágjuk

A cukkinit alaposan megmossuk, majd konyhai papírtörlő segítségével lecsepegtetjük a felesleges vizet. Ne hámozzuuk meg! A cukkinit zöldséghámozó segítségével hosszában közepes vastagságú szeletekre vágjuk. Alternatív megoldásként az elkészített szeleteket sóval ízesíthetjük, majd félretesszük, hogy a leve kiszabaduljon (ha ez megtörténik, papírtörlővel ismét kinyomkodjuk a felesleges nedvességet a cukkiniről).

2. Egy serpenyőben megsütjük a cukkinit

Az elkészített cukkinit felmelegített grillserpenyőn enyhén aranybarnára sütjük. Ezt lassú tűzön tedd, különben a zöldség túlságosan megpirul, és enyhén kesernyés ízű lesz ez a vegetáriánus étel.

3. Süsd meg a Garden Gourmet zöldségfasírtot

Amíg a cukkini sül, süssük meg a Garden Gourmet zöldségfasírtokat a csomagolási utasítás szerint. Egy felforrósított serpenyőben, egy evőkanál olajjal végezzük, időnként megforgatva. Alternatív megoldásként a zöldséggolyókat a sütőben is elkészíthetjük úgy, hogy sütőpapírral bélelt tepsiben megsütjük, ami ugyanennyi időt vesz igénybe.

4. Tekerjük a cukkinit a Garden Gourmet zöldségfasírtok köré

A megsült Garden Gourmet zöldségfasírtokat tegyük félre egy kicsit, és hagyjuk kicsit kihűlni. Ezután tekerjük köréjük a grillezett cukkiniszeleteket. Minden zöldséggolyót fogpiszkálóval rögzítsünk, nehogy a cukkini lecsússzon. Vegetáriánus recept elkészült – élvezhetjük az ízét. Azonnal tálaljuk melegen, vagy tegyük egy ebédlődobozba, és vigyük magunkkal.

5. Salátával vagy más nassolnivalóval tálaljuk

A Garden Gourmet zöldségfasírt cukkinival tökéletesen mutat egy finom tavaszi salátával. Ilyen formában a zöldséggolyókat még a legválogatósabb gyerekek is szívesen fogyasztják majd.

TÁPÉRTÉK ADATOK

ÁTLAGOS TÁPÉRTÉK

ADAGONKÉNT

Szénhidrát
7.2 gramm
Energia
296.3 kilokalória
Zsír
22.2 gramm
Fehérje
15.1 gramm