Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.
Halloween Spaghetti with Eyeballs and Bloody Sauce

Rémisztő spagetti zöldséggolyókkal

Serving 5 Adag
Időtartam 55 PERC
Nehézség Könnyű

ÖSSZETEVŐK

1 csomag Garden Gourmet Zöldséggolyók
400 g spagetti
2 darab kaliforniai paprika
1 kis hagyma
1 gerezd fokhagyma
1 doboz kockára vágott paradicsom (kb. 400 gramm)
1 üveg fekete olajbogyó (körülbelül 100 gramm olajbogyó)
néhány szelet vegán termék, mint sajt alternatíva (a "szemfehérjéhez")
2 evőkanál olívaolaj
1 evőkanál paradicsompüré
Összetevők másolása
Ingredients copied to clipboard!

Rémisztő spagetti zöldséggolyókkal

Kísérteties ízek vagy ízletes kísértetek? Halloweenra készíts egy igazán sikolykeltő spagettit, amiről nem fogod tudni levenni a szemed.

Elkészítési javaslatok

1. KÉSZÍTSÜK EL A SZÓSZT

A hagymát és a fokhagymát felaprítjuk, a kaliforniai paprikát kisebb darabokra vágjuk. A zöldségeket egy serpenyőben addig pirítjuk, amíg a hagyma üveges lesz, majd hozzáadjuk a paradicsompürét. Egy ideig sütjük, majd hozzáadjuk a paradicsomkockákat. Főzzük körülbelül 30 percig. Ezután a mártást botmixerrel finomra turmixoljuk.

2. FŐZZÜK MEG A SPAGETTIT ÉS A ZÖLDSÉGGOLYÓKAT

Közben megfőzzük a spagettit a csomagoláson található utasítások szerint. Főzzük a Garden Gourmet Zöldséggolyókat a szószban 6-7 percig.

3. KELTSÜK ÉLETRE A SPAGETTISZÖRNYET!

Vágjuk karikákra az olajbogyót, és vágjunk „szemfehérjét” a vegán sajthelyettesítőből. Formázzunk az olívabogyókból és a vegán sajtalternatíva darabokból szemeket. Díszítsük fel velük a Zöldséggolyókat.

4. TÁLALJUK A SZÖRNYEN HALLOWEENI FOGÁST!

Szedjünk egy tálba a spagettiből, a szószból és a Zöldséggolyókból. A tetejére tegyünk még a sajtból és az olívabogyóból készült szemeket, és tálaljuk extra szósszal.

chef_cooking

Culinary tip

A „szemfehérjék” kivágása
Ha nincs kis pogácsaszaggatód a kis körök kivágásához, használhatsz egy palackkupakot is.
TÁPÉRTÉK ADATOK

ÁTLAGOS TÁPÉRTÉK

ADAGONKÉNT

Szénhidrát
74.3 gramm
Energia
519.4 kilokalória
Zsír
16.7 gramm
Fehérje
18 gramm
The recipe is made with